Babyen som rystet verden! Dette er den opprinnelige babyen som brukes i A Serbian Film, som inneholdt en av de mest omtalte, fordømte, mest sensurerte, og rett og slett mest motbydelige scenene i kinohistorien.

Babyen leveres med ekthetsbevis godkjent av Contra Films and Unearthed Films.

Babyen lå en periode ute for salg på Ebay, men å auksjonere bort en babydukke som ble brukt i en voldtektsscene i tidenes mest kontroversielle film ble for mye for auksjonsgiganten. Kort tid etter at vi skrev den opprinnelige saken ble babydukken fjernet fra nettsiden. Det tok imidlertid ikke lang tid før den kom ut på auksjon igjen på nettsidene til produksjonsselskapet. Den dag i dag er hele nettsiden nede, og man kan jo lure på hvorfor?

Budrunden startet på 6000 dollar, eller rundt 49.000 kr.

Forbudt i Norge

A Serbian Film er med god grunn forbudt i flere land, deriblant i Norge, på grunn av nekrofili, fremstilling av barnepornografi, og voldtekt. Dette er naturligvis ikke ekte, men den grafiske fremstillingen var så realistisk og bestialsk at Filmtilsynet i Norge ikke hadde noe annet valg enn å forby filmen. Se den på eget ansvar.

Filmen har blitt forbudt i Spania, Tyskland, Australia, New Zealand, Malaysia, Singapor, Norge, og Sør-Korea.

Vi minner om at innførsel av dukker som fremstiller barn på en seksuell måte er straffbart å innføre i Norge, og at vi ikke anbefaler noen å kjøpe denne uten å undersøke lovligheten først.