Du kan finne mye rart på Wikipedia, men når jeg kom over disse sidene satt jeg som limt til skjermen med frysninger på ryggen! Dette er 6 utrolig creepy sider på Wikipedia. Tør du å lese?

Har du noen gang kjeda deg så mye at du sitter å surfer på vilkårlige linker fra Wikipedia? Den evige sirkelen av informasjon på det brukerstyrte Wikipedia kan være spennende å utforske. Men noen ganger kommer du kanskje over en side som skremmer vannet av deg!

Dette er de 6 mest creepy sidene på Wikipedia, ikke i noen spesiell rekkefølge.

(Alle punktene på lista har en link til den opprinnelige Wiki-siden, hvis du tør å sjekke de ut.)

Joyce Vincent

Dette er ikke bare en av de mest  creepy sidene på Wikipedia, det er også en av de mer triste. Joyce Vincent ble funnet død i sin leilighet i 2006. Det som gjør historien så skremmende, er at hun hadde vært død i 3 år før noen fant henne. TVen var fortsatt på, og fordi hun mottok sosialhjelp var strømmen fremdeles tilkoblet, og leien hennes betalt.

Liket av Joyce var fullstendig råtnet, og alt som lå igjen var et skjellet. Hun ble funnet liggende på sofaen, og hun ble funnet sammen med flere julegaver hun hadde pakket inn, men aldri levert. Det som gjør denne saken så creepy, er at dette kan skje med hvem som helst av oss, spesielt hvis vi bor alene…

(Wiki: Joyce Vincent)

Flatwoods Monster

Flatwoods-monsteret ble sett 12. September 1952 i West Virginia av tre unge gutter. De skal ha sett en UFO krasjlande i skogen. Når guttene fant frem til vraket, ble de møtt av en over 2 meter høy skapning, omringet av en tåke, med glødende øyne som lagde ekle lyder.

Etter opplevelsen begynte alle tre guttene å kaste opp, få sterke kramper, og hevelser. Guttene hevdet symptomene kom av tåken de hadde blitt utsatt for når de møtte skapningen. Wikipedia-siden har flere illustrasjoner, bilder og vitneforklaringer til å holde deg våken om natta. Grøss!

(Wiki: Flatwoods Monster)

Wendigo

Du drar neppe ut på campingtur i skogen alene etter å ha lest denne Wikipedia-siden om Wendigo. Mange tror Wendigo opprinnelig var et menneske, som ble et monster etter å ha spist andre mennesker. Flere indianerstammer har myter og historier om Wendigo.

Dette er slikt jeg får mareritt av!

(Wiki: Wendigo)

June og Jennifer Gibbons

June og Jennifer Gibbons var to identiske tvillinger. De holdt alltid sammen, å kommuniserte bare med hverandre – på et språk ingen andre forstod. Ovenfor andre mennesker sa de aldri et ord. De to tvillingene ble enige om at hvis en av de skulle kunne leve et normalt liv, måtte den andre dø.

Jennifer valgte å ofre seg selv. Som 30-åring døde hun under mistenkelige omstendigheter av en betennelse i hjertet. Ingen medisiner eller sykdom skal ha forårsaket hennes død. June ble frikjent, og uttalte at hun var glad for Jennifer sitt offer, og at hun nå kunne leve et normalt liv.

(Wiki: June and Jennifer Gibbons)

Dødsfotografering

Denne Wikipedia-siden viser en ganske mørk side ved oss mennesker, og vår fascinasjon med døden. På den viktorianske tiden var det vanlig å ta bilder av de nylige avdøde. Det som gjør dette så creepy, er at det ikke er snakk om et bilde av den døde i en seng. Likene ble vasket, påkledd, og ble ofte posert sammen med et levende familiemedlem.

Wikipedia-siden er creepy, siden den inneholder flere bilder av døde mennesker som blir posert sammen med familiemedlemmer. Kvalmende….

(Wiki: Post -morten photography)

Svartøyde barn

Historiene om barna med svarte øyne begynte å spre seg på 90-tallet, når flere begynte å dele historier om det på nettet. Svartøyde barn er barn med helt svarte øyne, og en uvanlig oppførsel; de er veldig rolige. De kommer på døra di om natta, å ber om ting som å låne toalettet. De som har opplevd dette sier de ble livredde av barna med de svarte øynene.

Bare det å lese Wikipedia-siden er skremmende nok, å gir meg følelsen av at noen ser på meg gjennom vinduet på natta..

(Wiki: Black Eyed Children)