Hvis du ikke tror på spøkelser må du sjekke ut disse bildene! Skremmende!


Spøkelser - monk på alter

Før i tiden trodde jeg ikke på spøkelser eller ånder i det hele tatt. Jeg var overbevist om at alt hadde sin naturlige forklaring, og at spøkelser bare var tull og fantasi. Men etter å ha sett disse bildene kan man jo begynne å lure.

Etter en skremmende opplevelse på gamle Lier Mentalsykehus, og en rekke andre opplevelser har jeg nok blitt ganske overbevist om at det finnes både spøkelser og onde ånder! Etter å ha sett lesertallene bloggposten jeg skrev om Norges mest hjemsøkte steder fikk, er jeg enda mer overbevist! Heldigvis er jeg ikke helt alene om å tro på slike ting. Responsen på innlegget har vært utrolig, og det har vært kult å se hvor mange historier leserne mine har delt i kommentarfeltet.

Så jeg dro på leting etter bilder som burde skremme selv den mest hardbarka skeptiker!

Les også:

Her er 13 bilder som vil få deg til å sove med lyset på i natt.

 

Dette bildet ble tatt i 1959 i Corroboree Rock i Australia. Ser du den gjennomsiktige damen i en lang nattkjole som står i trærne? Og er det bare meg, eller ser hun gjennom en kikkert?

Spøkelser - dame i skogen

Decebal-hotellet var under konstruksjon i Romania i 2008 når dette bildet ble tatt. Det hadde i lang tid blitt rapportert om et kvinnelig gjenferd i en lang hvit kjole på området. Jeg skal aldri sjekke inn på dette hotellet! Ser du henne i toppen av trappen?

Spøkelser - dame i trappen

Dette bildet ble tatt tidlig i det 20. århundre. Etter fremkalling kom en hånd til syne på bildet. Hånden gang over Queen Anne-skrivebordet. Kanskje den tidligere eieren av hånden aldri fikk skrevet ferdig det den skulle…

Spøkelser - hånd på kommode

Dette skremmende bildet ble tatt i 1963 av pastor K. F. Lord i Newby-kirken i North Yorkshire. På grunn av det ekstremt skremmende resultatet har flere fotoeksperter undersøkt bildet. De kom frem til at det ikke er snakk om dobbel eksponering. Så hvem eller hva er det som stirrer inn i kameraet?  Noen mener det er en munk fra 1600-tallet med tilslørt ansikt….

Spøkelser - monk på alter

Dette bildet som ble tatt i 1919 av en skvadron fra 1. verdenskrig, viser et spøkelsesaktig bilde bak en av flyverne på øverste rad. Medlemmer av skvadronen som senere la merke til det, fortalte at ansiktet tilhørte en mekaniker ved navn Freddy Jackson, som døde to dager tidligere i en grusom ulykke, der han ble truffet av en flypropell. Han ville kanskje ikke forlate skvadronen sin…

spøkelser - mekaniker

Dette bildet ble tatt på et kjent hjemsøkt sted; Bachelor’s Grove, i Illinois USA, i 1991. Det var en gruppe spøkelsesjegere fra The Ghost Research Society som tok bildet. De som var tilstede insisterer på at kvinnen på bildet ikke var der når bildet ble tatt, men dukket opp på fotografiet senere.

spøkelser - kvinne på benk

Når dette bildet ble tatt, var det kun for å vise frem vindeltrappen på det nasjonale maritime museumet i ENgland. Det ble tatt i 1966. En uklar figur er synlig i bunnen av trappen. Det er ikke første gang hun har blitt sett der, og i flere år har det blitt rapportert om overnaturlig aktivitet der.

spøkelser - vindeltrappen

Lord Combermere var død og ble begravet samtidig som dette bildet ble tatt – i hans eget bibliotek Combermere Abbey, i 1891. Familiemedlemmer identifiserte gjenferdet som Lord Combermere – mannen i lenestolen på bildet.  Jeg har hørt om flere som har opplevd lignende hendelser når familiemedlemmer som nylig har gått bort hjemsøker steder de var tilknyttet til..

spøkelser - lenestol

Når rådhuset i Wem brant ned, bestemte en fotograf seg for å ta bilder av flammene. Det var først etterpå at han oppdaget den unge jenta på bildet, som stirrer ned på tilskuerne. Hun ser ikke ut til å lide, så hvem vet, kanskje hun allerede var død….

spøkelser - jente i flammer

Et av de mest berømte fotografiene av et spøkelse er dette bildet av The Brown Lady. Noen sier at lys lekket inn på filmen, men andre tror dette er et klart bevis på at spøkelser eksisterer. Det ble tatt  i 1936 i England.

spøkelser the brown lady

Så hvis du hører en ekkel lyd på natta, ikke lat som ingenting. Skru på lyset – du vet aldri hvem eller hva som lusker i skyggene….

Hvis du har en venn som enda ikke tror på spøkelser, så del dette på Facebook! Og hvis det ikke er bevis nok, kan du jo ta deg en tur innom et av Norges mest hjemsøkte steder jeg skrev om i forrige innlegg, hvis du tør. 

Ps. Hvis du har opplevd å møte en ånd eller et spøkelse, å vil fortelle historien din, så skriv inn til oss! Vi vil gjerne publisere dine bilder og historier!

 

 

Kommentarer

kommentarer

Leo Lunde

Leo er personen bak Creepysaker.no, og har en lidenskap for det overnaturlige, paranormale, og sjokkerende. Hvis du kunne vært flue på veggen hos Leo ville du sett han grave gjennom obskure nettsider på jakt etter merkelige nyheter og historier. Han har også en interesse for det okkulte og identifiserer seg selv som en filosofisk satanist.

0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi tror du vil like disse

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format