10 skumle ting barn har sagt til sine foreldre

Barn kan si grusomme ting, og noen ganger er det som kommer ut av en barnemunn virkelig skremmende. Det er ikke uvanlig at barn sier ting som er merkelige og skremmende bare for morroskyld, men disse sitatene fra barnemunn kan nesten få deg til å tro at mørkere krefter har besatt de.

Sjekk ut disse 10 skumle ting barn har fortalt til sine foreldre.

Bestefar holdt meg våken

skumle ting barn har sagt 1

Når min tre år gamle datter våknet opp en morgen så hun sliten ut. Jeg spurte om hun hadde sovet godt, og hun svarte «nei! bestefar har holdt meg våken i hele natt å kløp meg i tærne!». Bestefaren hennes gikk bort 8 år før hun ble født, og det var slik han pleide å vekke meg når jeg var liten.

Et tidligere liv

skumle ting barn har sagt 2

Når sønnen min var 4 år så vi på en dokumentar om Titanic. Scenen var fra fyrrommet, og kameraet panorerte fra venstre til høyre. Da pekte han på TVen å sa «det er feil. Kjelene var på den andre siden, og jeg stod akkuratt her». Han pekte på et tomrom mellom to kjeler å sa «der var jeg, og derfor er jeg redd for vann i dag…»

Uten ansikt

skumle ting barn har sagt 3

Siden min sønn var 3 år har han ofte fortalt om en skummel skikkelse som bor på soverommet til min mor og far. Han tar det opp etter vi har vært der på besøk. En gang spurte jeg han hvordan skikkelsen ser ut. Han svarte «han har ikke et ansikt…»

Mamma til middag

skumle ting barn har sagt 4

En natt lot jeg min 3 år gamle datter sove sammen med meg fordi mannen min var bortreist. Det var helt stille i huset når hun plutselig hvisker «jeg har deg akkuratt der jeg vil ha deg, og nå skal jeg spise deg!»

Pappa sitt hode

skumle ting barn har sagt 5

Datteren min sa en gang til meg «pappa, jeg er så glad i deg at jeg vil kappe av deg hodet å bære det rundt så jeg alltid kan se på ansiktet ditt».

Jeg skal aldri drepe deg

skumle ting barn har sagt 6

Min sønn fortalte meg i en søt og beroligende stemme «ikke vær redd mamma, jeg skal aldri drepe deg

Nattskrekk

skumle ting barn har sagt 7

Min 5-åring led av nattskrekk, å skrek høyt om natta. En natt sa jeg «mamma er her, det går bra» til henne. Hun så opp på meg med vidåpne øyne å skrek «Mamma, men hvem er det som står bak deg?!»

Farvel

skumle ting barn har sagt 8

Jeg pakket min 2 år gamle sønn inn i dyna. Han sa «farvel, pappa». Jeg svarte «nei, vi sier god natt». Han så opp på meg å sa «jeg vet det, men denne gangen sier vi farvel».

Dødsengel

skumle ting barn har sagt 9

Når lillebroren min var liten oppførte han seg rart, å trodde at engler snakket til han. En dag hørte moren min han si «jeg kan ikke drepe han, han er den eneste pappaen jeg har!»

Tante Lisa

skumle ting barn har sagt 10

Min bestevenninne Lisa døde når jeg var gravid med min datter. Når hun var 3 år hørte jeg latter fra rommet hennes å gikk for å spørre hva hun lo av. Hun sa «tante Lisa lager grimaser å leker med meg».

Ikke glem å dele med dine venner! 

Kommentarer

kommentarer