Skremmende lyder har blitt hørt over hele verden! Hva kan det være?

Verden er full av lyder vi alle kjenner igjen, uansett hvor vi kommer fra. Biler, gressklippere, eller lyden av et fly, er eksempler på lyder vi alle kjenner igjen.

Men de siste årene har det blitt hørt skremmende lyder over hele verden. Lyder ingen klarer å identifisere…

Noen tror det er UFOer på ferde, andre mistenker at det kan være eksperimenter utført av myndighetene. Men hvilke myndigheter? Slike skremmende lyder kan nemlig høres i flere deler av verden. NASA mener derimot at det kan være bakgrunnslyder fra jorda.

Uansett hva som skaper lyden, er den ganske lik uansett hvor den blir hørt. En høy, trompetaktig lyd, som virkelig ikke høres naturlig ut…

Her ble skremmende lyder dokumentert i Nagano, Japan. Lignende lyder ble hørt i samme område i april.

I 2012 ble slike skremmende lyder hørt over store deler av verden. De fikk kallenavnet «Guds trompeter».

De samme lydene var mest skremmende over Nederland..

Det som gjør dette enda mer skremmende, er at ingen store aviser eller annen media dekket saken i 2012. Det samme gjentok seg nå i år – fenomenet har ikke fått mediadekning i det hele tatt, på tross av at et stort antall folk har hørt lydene over hele verden. Kommer det av bevismangel, eller er det en konspirasjon?

«Guds trompeter» er ikke de eneste merkelige lydene som har blitt hørt heller. Før et jordskjelv i Canada i 2010 kunne man høre en høy plystrelignende lyd fra himmelen kun timer før jordskjelvet traff. Det var også merkelige lys på himmelen før jordskjelvet rammet. Media glemte også denne gangen å nevne noe om den høyfrekvente lyden, selv når de dekket jordskjelvet kun timer etterpå.

Hvem vet.. Skremmende er det uansett! Hva hadde du følt hvis du gikk ut en dag, å fikk høre slike skremmende lyder komme fra himmelen? Hadde du blitt redd? Fortell oss i kommentarfeltet.

Ikke glem å dele saken med dine venner på Facebook 😉

Kommentarer

kommentarer