7 skremmende fakta du ikke vil vite om!


skremmende fakta 7

Dette er skremmende fakta du garantert kan klare deg uten å vite om, men siden jeg er i det makabre hjørnet i dag tenkte jeg det var på tide å publisere denne saken. Kos deg! 🙂

Dette er 7 skremmende fakta du egentlig klarer deg uten.

 

Besetningens siste ord

denne nettsiden kan du lytte til besetningen sine siste ord før de styrtet i døden. Lydopptakene er så makabre og vonde å høre på, at nettsiden anbefaler deg å ikke høre på opptakene de har publisert. Det er skikkelig skremmende å tenke på at du kan høre på opptak av mennesker kun øyeblikk før de styrtet i døden…

skremmende fakta

Hjernen forblir bevisst etter at hodet er kappet av

Hjernen vår inneholder kjemikalier kjent som nevro-sendere, som danner elektriske signaler i hjernen vår. Det er disse signalene som gjør at du opplever og føler verden rundt deg. En studie fra Nederland ble gjennomført med rotter koblet opp til måleinstrumenter. Denne studien slo fast at rottene var bevisste, og at den elektriske frekvensen tilsvarer bevisste tanker hos mennesker.  Dette varte i 4 sekunder etter at hodet var kappet av kroppen. Tenk å se sin egen hodeløse kropp ligge i spasmer mens du vet du har 4 sekunder igjen å leve!

skremmende fakta 2

Galskapens øy

Poveglia er en øy med en tragisk historie. Vel, mange tragiske historier. Så mange at Italienske myndigheter forbyr adgang for sivile til øya. Under svartedøden dumpet romerne alle som var smittet på øya, der de ble overlatt til seg selv for å dø en grusom død. Etter det har øya blitt brukt som dumpingplass for alle smittede gjennom flere epidemier. i 1920-åra åpnet et mentalsykehus på øya hvor over 100.000 mennesker allerede hadde møtt døden. Legene der utførte grusomme eksperimenter på pasientene, akkurat som på verdens mest hjemsøkte galehus. Det har vært flere spøkelseseksperter på øya, og det de fant forsterker inntrykket av at dette er et av verdens mest hjemsøkte steder.

skremmende fakta 3

Likene på Mount Everest

Det er over 200 lik etter døde mennesker på Mount Everest – verdens høyeste fjell. I den såkalte dødssonen over 7000 meter oppe, må klatrere bruke oksygentanker for å overleve, fordi det er så lite luft. Det er i dette området at de fleste har mistet livet. 216 klatrere fullførte aldri drømmen om å nå toppen, å møtte i stedet den iskalde døden. På grunn av kulda og oksygenmangelen er det nesten umulig å hente ned likene etter de døde klatrerne. Selv om klatrere synes det er skremmende når de kommer over et lik på fjellet, er de også fascinert av hvor godt bevart kroppene er på grunn av kulda. En rekke lik blir brukt som landemerker av klatrere for å posisjonere seg selv på fjellet.

skremmende fakta

Byen som tok selvmord

I byen Demmin i Tyskland tok flere hundre mennesker selvmord på samme dag på grunn av den sovjetiske hæren som hadde angrepet byen dagen før. Kvinnene ble voldtatt, torturert og drept. På grunn av dette begynte hele familier å ta selvmord for at det ikke skulle skje igjen når sovjetiske soldater kom tilbake. Flere familier druknet seg og sine barn, andre kuttet strupen og håndledd, og mange brukte skytevåpen for å drepe familien sin og seg selv. Flere forgiftet barna sine før de selv forsøkte å ta selvmord, men uten å klare det.

skremmende fakta 5

Dødsdømt men uskyldig

Tenk om du var dømt til døden selv om du var uskyldig. Tenk på hvordan det ville føles å sitte i den elektriske stol, eller ligge på en båre, kun sekunder før din egen død – å vite at du er uskyldig. I følge statistikk er så mye som 4 % av alle dødsdømte fanger uskyldige. I dag sitter det minst 200 uskyldige mennesker å venter på sin egen henrettelse i USA.

skremmende fakta 6

Blodfylte røde øyne

Blodkar i øyet kan sprekke å danne røde øyne. Resultatet er skremmende. Alt det hvite i øyet ditt blir rødt. Dette kan skje når du nyser, hoster, kaster opp eller anstrenger deg når du løfter noe tungt. Det kan til og med skje hvis du gnir deg for hardt i øyet! Det fører ikke til permanente skader men det ser jo skikkelig skremmende ut! Det gjør heldigvis ikke vondt, men hvis du våkner opp en morgen med demonøyne å ser deg selv i speilet kommer du garantert til å freake ut!

skremmende fakta 7

Hva syns du var verst på denne lista?

Ikke glem å dele dette med dine venner på Facebook sånn at de også kan vite om disse… spennende faktaene! 

Kommentarer

kommentarer

Leo Lunde

Leo er personen bak Creepysaker.no, og har en lidenskap for det overnaturlige, paranormale, og sjokkerende. Hvis du kunne vært flue på veggen hos Leo ville du sett han grave gjennom obskure nettsider på jakt etter merkelige nyheter og historier. Han har også en interesse for det okkulte og identifiserer seg selv som en filosofisk satanist.

0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format