3 skumle spøkelseshus som får voksne menn til å gråte!

  • Artikkelen er oppdatert for å rette på antall spøkelseshus som er skrevet om. 

Dette er verdens verste og mest skremmende spøkelseshus! Selv en så hardbarka skrekkfilm-fan som meg hadde neppe turt å fullføre disse spøkelseshusene!

Mange elsker å bli skremt. Det er jo en grunn til at så mange elsker skrekkfilmer. Men hvordan hadde du reagert hvis DU var en del av skrekken? Hvis det var du som ble kvalt, dynket i blod, stengt inne i bur, blitt jakta på…

McKamey Manor er verdens verste spøkelseshus

McKamey Manor er verdens verste spøkelseshus. Foto: Youtube

Når du hører ordet spøkelseshus tenker du kanskje på ting som Nightmare på Tusenfryd, eller Hotel Gästen på Liseberg. Men disse spøkelseshusene er bare barnematen i forhold til disse grusomme attraksjonene! Flere at disse spøkelseshusene er så skumle at deltakerne må ha et såkalt sikkerhetsord de kan rope hvis de ikke orker mer. Og sikkerhetsordet brukes flittig.

Hvis du ønsker å oppleve EKTE spøkelser og ånder, bør du sjekke ut Norges mest hjemsøkte steder!

ADVARSEL! Saken inneholder sterke bilder og video! Du er herved advart!

Cutting Edge er verdens største spøkelseshus. Det ligger i Texas, og turen gjennom huset tar i underkant av én time. Her er det skremmende kulisser og skuespillere som virkelig setter skrekken i deg!

Blackout har et spøkelseshus i New York, og et i Los Angeles. Med nye opplevelser hvert år, blir du garantert skremt hver eneste gang! Dette er et av spøkelseshusene som gir gjestene et sikkerhetsord de kan rope hvis det blir for jævlig. Noen ganger lar de også folk oppleve det hele alene!

McKamey Manor er verdens mest populære spøkelseshus. Det er også etter min mening det verste på denne lista, og har en venteliste på over 24.000 personer! Dette er et av verdens skumleste steder, og gjestene får et sikkerhetsord de kan rope hvis de får nok. Foreløpig har ALLE som har våget seg inn i McKamey Manor brukt sikkerhetsordet før turen er ferdig. Ingen har noen sinne fullført hele turen!

Det er kanskje ikke så rart, for turen varer i opptil sju timer, og du blir konstant utsatt for både fysisk og psykisk terror. Det er et enormt fysisk ubehag involvert, og man blir bundet, tvunget ned i kister fulle av slanger, og må spise ekle ting. Ville du prøvd en tur i McKamey Manor?

Jeg har skikkelig lyst til å prøve ut disse spøkelseshusene, men jeg vet ærlig talt ikke om jeg tør. Hadde du turt?

Del dette på Facebook for å se om dine venner hadde våget seg inn i disse husene! 

Lesernes historier

Kommentarer

kommentarer