Mange er redd for edderkopper, men de burde heller være redd for TUSENBEIN!

tusenben

Slanger og edderkopper er de mest fryktede insektene vi mennesker vet om. Eller er det det?

Det er kanskje ikke så rart at vi er redd for edderkopper og slanger. Noen av de er nemlig skremmende stygge og til og med dødelige! Vi vier ikke så mye som en liten tanke til den «uskyldige» tusenben-jævelen.

Vel, det var helt til jeg så disse videoene, å bestemte meg for at tusenbein er min nye fiende. Jeg er mer glad i kakerlakker enn disse. Mest av alt på grunn av alle beina. Jeg kan gå med på 6 eller 8 bein. Men ikke 177 bein (ja, tusenben kan faktisk ha opp til 354 bein).. 🙁

Disse morderiske skapningene er dødelige i sin jakt på byttet sitt. Tror du meg ikke? Bare se på disse videoene av dyr som kødder med gigantiske tusenbein.

Har du en venn på Facebook som er redd for alt som kryper å går? Del denne med de da vel! 😀

ADVARSEL: Noen av disse videoene er ekle! Hvis du spiser lunsj nå, foreslår jeg at du legger den fra deg før du begynner.

Tusenbein vs. Hjortebille

Tusenbein vs. Skorpion

Tusenbein vs. Tarantell

Tusenbein vs. Frosk

Tusenbein vs. Maur

Tusenbein vs. Japansk Kjempeveps

Tusenbein vs. Slange

Selv om de er giftige angriper de sjelden mennesker, og de holder heldigvis til i Sør-Amerika, så vi er nok ganske trygge. Jeg vil uansett stenge vinduene mine for alltid å beskytte meg selv mot den kommende tusenben-invasjonen!

Har du en venn på Facebook som er redd for alt som kryper å går? Del denne med de da vel! 😀

Kommentarer

kommentarer