Personvern

1) Innledning

Denne personverneklæringen gjelder for Creepy.no og Creepysaker.no og forklarer hvorfor og hvordan vi samler inn data om deg, hvordan vi bruker informasjonen, og hvordan vi sikrer den. Ved å bruke våre nettsider samtykker du til at vi samler inn opplysninger om deg for å levere målrettet annonsering, for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet, og for å sikre nettstedet mot sikkerhetsbrudd.

Ditt samtykke til behandling av disse opplysningene kan når som helst trekkes tilbake i henhold til GDPR artikkel 13 (2) bokstav c.

2) Hva personopplysninger er

Opplysninger om deg som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse eller besøkshistorikk. All slik innsamling er underlagt regler i personopplysningsloven.

3) Hva slags opplysninger samler vi inn?

For å kunne levere så gode produkter og tjenester som mulig er vi avhengige av å samle inn ulike typer informasjon, inkludert personopplysninger om deg. Under følger en oversikt over hvordan vi typisk samler inn personopplysningene og hvilke opplysninger dette typisk er. Vi samler ikke inn sensitiv informasjon.

For å kunne levere relevante annonser samler vi inn enkelte opplysninger om deg og din bruk av nettstedet. Dette kan være IP-adresse, informasjon om din enhet, operativsystem og geografisk plassering. Via Facebook sitt kommentarsystem samler vi inn ditt navn, profilbilde og lenke til din brukerprofil på Facebook. Informasjonen du velger å oppgi til Facebook er omhandlet i Facebook sin personvernerklæring.

Vi samler også inn data fra tredjeparter som Google Analytics for å levere relevante annonser på nettsiden.

Vi kan motta informasjon om deg fra tredjeparter slik som reklamenettverk, analyseselskaper og søkemotortjenester.

Når du bruker våre tjenester eller er inne på våre nettsider lagres informasjonskapsler og annen data som senere kan leses av oss.

4) Hva bruker vi opplysningene til?

Vi bruker personopplysninger til følgende formål:
a) For å levere og forbedre tjenestene våre.
b) For å levere tilpassede annonser, gi deg anbefaler og relevant markedsføring.
c) For å utarbeide statistikk om besøk. Vi benytter Google Analytics for å samle inn statistikk om hvordan du bruker nettsiden, hvilke sider du besøker, og hvor mange som til enhver tid befinner seg på nettstedet.

5) Deling av opplysninger

Vi deler i utgangspunktet ikke personopplysninger med andre selskaper, med unntak av våre samarbeidspartnere og leverandører av annonser og statisikk. Disse selskapene har egne personvernerklæringer som sikrer at all bruk av data foregår etter retningslinjer.

6) Overføring av opplysninger til utlandet

Vi overfører data til andre land kun når det er nødvendig for å levere våre tjenester, for eksempel annonsering. Innenfor EU/EØS kan vi fritt dele data i henhold til gjeldende lovverk. Utenfor EU/EØS vil vi alltid forsikre oss om at overføringer av data skjer etter gjeldende lovgivning, og vi vil hente inn samtykke fra deg før en slik overføring skjer.

7) Administrering av personopplysninger

Hvis du ønsker at vi skal slette opplysningene vi har om deg kan du kontakte oss på leo@vatodesign.com. Du har rett til å be om innsyn i hvilke opplysninger vi har lagret om deg i henhold til personopplysningsloven § 18 og GDPR art. 15. Du har også rett til å få behandlingen begrenset i visse tilfeller i henhold til GDPR art. 18.

Du har krav på at alle våre opplysninger om deg skal kunne slettes hvis du ønsker det, uten sporbarhet, så lenge vi ikke er lovpålagt å lagre disse.

9) Sikring av persondata

Vi benytter kryptering på hele nettstedet (HTTPS) for å sikre dine data. I tillegg har vi hensiktsmessige sikkerhetstiltak på plass for å unngå uautorisert tilgang, innhenting, bruk eller vidreformidling av data.

11) Endringer av personvernerklæringen

Vi kan oppdatere personverneklæringen ved behov. Ved større endringer som påvirker ditt personvern vil vi publisere en artikkel som opplyser om hvilke endringer som er gjort og hvordan de påvirker ditt personvern.

12) Rett til å klage

Du har rett til å klage til norsk tilsynsmyndighet, Datatilsynet, i henhold til GDPR art. 13 bokstav d.

13) Kontaktinformasjon

Du kan ta kontakt med oss på leo@vatodesign.com hvis du har spørsmål angående denne personverneklæringen.

14) Informasjonskapsler

Cookies, også kjent som informasjonskapsler, er små tekstfiler som legges i din nettlesers internminne. Disse brukes til mye forskjellig, f.eks. for å se hvor lenge du oppholder deg på våre sider, og alltid med det mål å forbedre brukeropplevelsen din.

Vi bruker informasjonskapsler, også kjent som cookies, som er små tekstfiler som lagres i din nettleser. Disse kan brukes til mye forskjellige, f.eks. for å se hvor lenge du besøker hver enkelt side eller for å levere relevante annonser. Målet med vår bruk av informasjonskapsler er alltid å forbedre din opplevelse på nettstedet.

Ved å bruke Creepysaker.no og Creepy.no samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler.

Data fra disse kan brukes til å hente inn personlige opplysninger om deg i forbindelse med annonselevering.

I innstillingene til din nettleser kan du både skru av og slette disse informasjonskapslene. Du kan også bruke et program som CCleaner for å slette denne informasjonen.

Vi benytter oss av informasjonskapsler for å:

a) levere relevante annonser via Google Adsense

b) samle inn statistikk om hvor mange ganger du har besøkt vårt nettsted.

c) samle inn statistikk om hvor lenge du besøker vårt nettsted.

d) se hvor du kommer fra, f.eks. henvisninger fra søkemotor, Facebook ol.

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format