PENTAGON BEKREFTER: Vi har vært i kontakt med UFOer

Leder for etterforskningen rundt uidentifiserte trusler i Amerikansk luftrom, Lone Starr, holder her en lukket pressekonferanse ombord på marineskipet Schwartz.

For ikke lenge siden måtte Amerikanske myndigheter innrømme at forsvarsdepartementet hadde åpnet etterforskninger gjentatte ganger i forbindelse med det de kaller «analyse av avvikende trusler i luftrommet». Som The Washington Post kunne melde, ble Advanced Aviation Threat Identification Program gitt et budsjett på 22 millioner dollar for å etterforske uidentifiserte flygende objekter.

Etter gjentatt press fra interessegrupper ble deler av hemmelighetstemplede dokumenter offentliggjort i et håp om at kritikken av hemmeligholdet skulle dempes.

Motsatt effekt

Offentliggjøringen av disse dokumentene fikk motsatt effekt, og interessegruppene økte presset ytterligere.

Etterforskningsleder Lone Starr fra Pentagon har nå i en lukket pressekonferanse natt til i dag norsk tid kunnet avsløre at etterforskningen, som ble latterliggjort fra flere kanter, har ført til gjentatt kontakt med det de kaller en «type 2 sivilisasjon.»

Klassifiseringen at sivilisasjoner basert på deres teknologiske fase er ikke nytt. Den kjente fysikeren Michio Kaku har ofte brukt denne typen klassifisering, kjent som Kardashev-skalaen, for å sette vår egen teknologiske fremgang i målestokk.

FBI og Pentagon kunne nylig avsløre at de har vært i kontakt med utenomjordiske sivilisasjoner.

Michio Kaku er en Amerikansk teoretisk fysiker, futurist og vitenskapsformidler. han er professor i teoretisk fysikk p åCity College of New Yourn.

– Når forsvarsdepartementet klassifiserer denne sivilisasjonen som type 2 er det all grunn til å bli bekymret. Hvis det stemmer at Pentagon har vært i kontakt med en type 2 sivilisasjon betyr det at vi kan sammenligne det med at vi mennesker er en maurtue, og de (utenomjordiske red.anm) ser ned på oss gjennom et forstørrelsesglass, sier professor Michio Kaku.

Han utdyper:

– Menneskeheten er enda type 0 på denne skalaen, og først om hundre år kan vi nå type 1 i vår egen sivilisasjon. Type 2 betyr at de kan kontrollere hele stjerner, og hente ut all energien fra denne. Vi fysikere har lenge teorisert om at en sivilisasjon først kan reise mellom stjernene når vi oppnår en type 2 sivilisasjon, på grunn av de enorme mengdene energi som skal til for interstellar reise.

Hverken pressetalsmann og oberst Sandurz fra Department of Defence eller Lone Starr ønsker å kommentere saken ytterligere, og store deler av dokumentasjonen er fremdeles klassifisert topphemmelig. Det betyr at alt vi kan si med sikkerhet er: mennesker har vært i kontakt med utenomjordiske sivilisasjoner i en årrekke.

 

Kommentarer

kommentarer