Noen av Norges mest hjemsøkte hoteller! Tør du å sjekke inn?


dalen hotell hjemsøkte hoteller_mini

Du trenger ikke dra så langt for å oppleve overnaturlige ting og spøkelser! Her er den ultimate lista over hjemsøkte hoteller i Norge!

Tidligere har vi skrevet om Norges mest hjemsøkte steder, og det er mange av de! Men ikke alle er like enkle å besøke, enten på grunn av at de er stengt, at inngang er forbudt, eller at de ligger langt unna.

Med hjemsøkte hoteller trenger du ikke å tenke på disse problemene! Her er det nemlig mulig å overnatte, og er du heldig (eller uheldig) kanskje du møter på et gjenferd i korridorene!

Dalen Hotell, Telemark

dalen hotell hjemsøkte hoteller_mini

På slutten av attenhundretallet kom det en engelsk kvinne ved navn Miss Greenfield til hotellet. Hun kom alene til hotellet med kanalbåten, og bodde hele sommeren på rom 17. Det ingen visste var at Miss Greenfield var gravid…

Etter sommeren forlot Miss Greenfield hotellet, å dro tilbake til England. Alene. Uten barn.

hjemsøkte hoteller dalen hotell
Fortsatt står bordet til Miss Greenfield ferdig dekket i spisesalen på Dalen Hotell…

Når tjenestepikene kom for å gjøre klart rommet til neste gjest fant de døren låst. Miss Greenfield hadde tatt med seg nøkkelen, så de ansatte måtte bryte opp døren. Til sin store forskrekkelse fant de et nyfødt, dødt barn på rommet.

rom 17 dalen hotell hjemsøkte hoteller
Rom nummer 17 der Miss Greenfield bodde.

Miss Greenfield ble siktet for barnedrap, men tok sitt eget liv før rettsaken started mot henne. Like etterpå begynte de ansatte og gjestene på Dalen Hotell å oppleve merkelige ting. Lyder av et spedbarn som gråter kan fremdeles høres på rom 17, og flere har hevded å ha sett en gråkledd kvinne på rommet der hun drepte sitt nyfødte spedbarn….

Hotell Union Øye, Norangsfjorden

Hotell Union Øye hjemsøkte hoteller_mini

 

Året er 1901. Hotell Union Øye ligger mellom bratte fjell og fjorder innerst i Norangsfjorden. Hit kommer kongelige og aristokrater for å nyte sommeren i Norge. Keiser Wilhelm II av Tyskland er en av de faste gjestene. Denne sommeren har han med seg flere adelige venner, inkludert grev Philip von Moltke.

Grev Philip som var ulykkelig gift i et arrangert ekteskap i Tyskland ble forelsket i tjenestepiken Linda som jobbet på Hotell Union Øye. Linda flyttet inn på greven sitt rom – Det blå rommet.

 

det blå rommet hjemsøkte hoteller
Tjenestepiken Linda sies å gå igjen på Det Blå Rommet…

Men på denne tiden var det umulig for greven å få ut skilsmisse, og det var ikke snakk om at en greve fra en velstående familie kunne ha et forhold til en tjenestepike. I sin fortvilelse og sorg drukner Philip seg i havet fra båten på vei tilbake til Norge etter at  han var i Tyskland for å ta ut skilsmisse.

En dag finner vertskapet på hotellet Linda flytende død i elven med brudekjole og blomsterkrans på hodet. Den dag i dag, flere hundre år senere, kan gjestene fremdeles føle at Linda er tilstede på Det blå rommet. Flere har hørt hjerteskjærende gråt utenfor og inne på rommet, og merket at ting flytter på seg. I det gamle hotellet blinker også lysene uforklarlig av og på…

Dr. Holms, Geilo

hjemsøkte hoteller

Det vakre hotellet Dr. Holms ligger øverst i Hallingdal. Her sies det at et gjenferd går igjen av en kvinne med kallenavnet Den grå kvinne.

Hun var en nygift kvinne som sjekket inn sammen med sin ektemann i 1926, bare for å ta mannen på fersken med en annen dame på rom 320 under oppholdet… Ettar at hun døde har gjester opplevd at ting flytter på seg, dører åpnes og lukkes av seg selv, og klokkene på veggen begynner plutselig å slå..

Flere hjemsøkte hoteller kommer neste uke. Lik oss på Facebook så går du ikke glipp av din neste hjemsøkte ferie! Ikke glem å dele på Facebook heller 🙂

Kommentarer

kommentarer

Leo Lunde

Leo er personen bak Creepysaker.no, og har en lidenskap for det overnaturlige, paranormale, og sjokkerende. Hvis du kunne vært flue på veggen hos Leo ville du sett han grave gjennom obskure nettsider på jakt etter merkelige nyheter og historier. Han har også en interesse for det okkulte og identifiserer seg selv som en filosofisk satanist.

0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi tror du vil like disse

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format