Mystiske kuler faller fra verdensrommet over Spania. Hvor kommer de fra?


Det er tredje November, 2015. Juan Francisco er ute sammen med broren sin for å se til dyrene sine på et jorde i nærheten av Calasparra i Spania.

De ser et mystisk objekt ligge på jordet. En stor svart kule, 1 meter i diamenter og ca 20 kg tung. Den må ha dukket opp forrige søndag, for jordet var tomt dagen før. Juan og broren tar flere bilder av kulen. Så kontakter de noen soldater på en base like i nærheten, som i sin tur varsler Guardia Civil – Spanias semi-militære politistyrke.

first-sphere-585x306

Området blir lagt under karantene, og den mystiske kulen blir fraktet for analyse. Beboerne i område hører ikke noe mer om det som skjedde, før nok en svart, mystisk kule faller.

Og enda en…

 

I alt tre svarte og skremmende kuler har falt fra verdensrommet, men ingen vet hvordan de kom dit, eller hvor de kommer fra. Er det snakk om avfall fra satelitter, eller noe langt mer ondskapsfullt?

Kulen etterlot spor i bakken der den traff.
Kulen etterlot spor i bakken der den traff.

Ordføreren i Calasparra frykter det verste:

 Jeg tror dette er et mer seriøst problem enn det ser ut som. Innbyggerne er oppriktig bekymret for hva som skjer, og de fortjener et svar.

Det spekuleres i om objektene kan være gasskontainere under trykk eller drivstofftanker, men ingen har så langt kommet med en forklaring på hva disse kulene egentlig er. Det er heller ingen forklaring på hvordan de overlevde fallet og turen gjennom atmosfæren i så god stand. Spørsmålet alle i distriktet nå vil ha svar på, er hvorfor de fortsetter å falle i det samme lille området. Skal innbyggerne forvente flere kuler?

desktop-1448464110
TV-stasjonen Television Calasparra klarte å komme nært innpå en av kulene å fikk tatt bilder av den.

Ekspertene som ble sendt av Guardia Civil for å etterforske objektet inkluderte bombeeksperter og medlemmer fra en rekke enheter med spesialfelt på radioaktivitet, mikrobiologi og kjemiske våpen. Så langt har det kommet frem at kulene ikke er eksplosive eller giftige. Guardia Civil vil ikke gå ut med mye informasjon, men gjør det klart at kulene ikke kommer fra et menneskeskapt våpen eller rakett.

space-junk-civil-guard-carrying-585x306
Guardia Civil frakter bort en av kule som falt over Spania.

Etter at nyheten om en tredje kule begynte å spre seg kom flere frem med sine historier. Noen sier de så 4 – 6 objekter falle fra himmelen før den første kulen ble oppdaget. Andre påstår de har sett 7 eller 8 brennende kuler. Myndighetene satt derfor sammen en gruppe til å etterforske disse kulene, som på folkemunne ble kalt “bolas espacial” som betyr rom-kuler.

Dette er ikke første gang noe slikt har skjedd. I 2011 ble det oppdaget en lignende kule i Namibia i Afrika.

Denne kulen som falt fra verdensrommet ble funnet i 2011 i Namibia, Afrika.

Hvor kommer disse kulene fra? Hvem har sendt dem? En ting er sikkert, og det er at innbyggerne i Calasparra følger ekstra godt med på nattehimmelen nå, i frykt for at flere mystiske kuler skal falle fra verdensrommet.

 

 

 

Kommentarer

kommentarer

Leo Lunde

Leo er personen bak Creepysaker.no, og har en lidenskap for det overnaturlige, paranormale, og sjokkerende. Hvis du kunne vært flue på veggen hos Leo ville du sett han grave gjennom obskure nettsider på jakt etter merkelige nyheter og historier. Han har også en interesse for det okkulte og identifiserer seg selv som en filosofisk satanist.

0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi tror du vil like disse

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format