Inne på Gamle Lier Mentalsykehus. Se bildene!

Sammen med fotograf Andreas S tar vi deg med på en reise inn på gamle Lier Mentalsykehus! Tør du å bli med? Det sies at det spøker der…

Historien bak gamle Lier Mentalsykehus er grusom. Mennesker med sinnslidelser ble mishandlet hver eneste dag dette sykehuset var i drift. Sammen med fotograf Andreas S skal du få bli med på en reise inn på gamle Lier Mentalsykehus!

Les også:

I årene 1945 – 1974 gjennomførte de ansatte på sykehuset forsøk med LSD på pasientene. Det ble også gjennomført flere forsøk med lobotomi, nye medisiner og elektrosjokk. Tidligere pleiere har fortalt om overgrep, isolasjon og mishandling av pasientene på gamle Lier Mentalsykehus.

Jeg kan selv vitne på at stedet bringer med seg en ekkel følelse, etter å ha vært der inne for mange år siden. Men nå har du sjansen til å få et helt unikt innblikk, takket være fotograf og urban explorer Andreas S.

Dette er Lier Mentalsykehus slik du aldri har sett det tidligere!

the last one

Det er ingen tvil om at det sitter mye igjen i veggene her… Stedet har blitt et populært tema å diskutere mellom spøkelsesjegere, og ikke minst ungdommen som sniker seg inn der for å se hvor modige de er.

room of suffering

Hviler det fremdeles pasienter i sovesalen?

asylum lier

Følelsen av at noe overnaturlig foregår er til å ta å føle på.

The spirit of Lier

Kanskje det fremdeles vandrer pasienter i korridorene?

Fade to black

Jeg lurer på hvem som holdt til på dette rommet… En sadistisk lege, eller en av hans ofre?

The ward

Sovesalen jeg aldri hadde fått til å sovne i.

Lier Psychiatric Hospital

Ble pasientene utsatt for en slags vanntortur i dette badekaret?

Lier Psychiatric Hospital

Vi forlater gamle Lier Mentalsykehus med et vakkert men creepy bilde i svart-hvitt fra utsiden.

Alle bilder i denne bildeserien er tatt av fotograf og urban explorer Andreas S. Bildene han tar lar oss se innsiden av steder vi ellers aldri ville sett. For oss som er opptatt av forlatte steder – steder det kanskje spøker, er han et must å sjekke ut!

Andreas S på Flickr

Kommentarer

kommentarer