Lesernes Historier: Hjemsøkt av en mørk skygge


Alt startet med en drøm, når jeg var rundt 10 år gammel. Jeg tenkte aldri over det paranormale egentlig, fordi sånt snakket vi vanligvis ikke om.

Drømmen begynte med at jeg kom ned i stuen hvor mamma, lillesøster og stefaren min sitter – ingen av de ser på meg og det virker som tiden står helt stille.

Jeg setter meg bort hos mamma, og jeg observerer en skygge ved baderomsdøren – den var minst 2 meter høy og ansiktet hans var “blurret” vekk. Vi så på hverandre, og han kom nærmere og nærmere, plutselig våknet jeg.

Jeg tok dette som et vanlig mareritt og derfor sa jeg aldri noe om det. Jeg skulle være alene hjemme denne dagen og vi hadde en katt som het Pippi – hun var ikke så gammel, så hun klarte ikke å gå i trappene ennå. Hun satt nede ved trappen og mjauet, så jeg hentet henne opp – og sånn 5 minutter etterpå hører jeg en lyd nede før jeg ser en sort skygge “flyr” over stuegulvet nede. Jeg ble kjempe redd og jeg fikk stadig følelsen av at noen overvåket meg fra soveromsdøren min.

Det var egentlig bare denne følelsen av å bli sett som plaget meg, men når vi flyttet til et nytt hus ble ting mye verre! Jeg var alene hjemme for første gang i det nye huset og jeg følte meg utrolig uvelkommen. Vi hadde da for tiden en hund, hun het Pernille. Hun pleide alltid å sitte i trappetrinnet og stirre opp når jeg var alene hjemme a hun passet på meg, jeg følte meg truet i mitt eget hjem og jeg ville bare vekk.

Jeg hadde soverom i første etasje mens de andre sov i andre etasje, og jeg følte at dette var helt greit siden jeg hadde mitt eget bad. Jeg følte ingenting de første årene, før jeg ble alvorlig deprimert – da begynte ting å skje ofte! Jeg følte ofte at noen så på meg, jeg gråt ofte for ingenting og jeg ble ofte rasende for den minste ting. Jeg følte meg som en helt annen person, akkurat som noen andre hadde meg under kontroll.

Jeg har opplevd så mye at jeg kunne skrevet en hel bok, så jeg velger å dele en av de verste opplevelsene mine.

Vi hadde akkurat pusset opp badet mitt, og klokken var rundt fire på natta. Jeg måtte på badet fordi jeg skulle vaske ansiktet og pusse tennene før jeg skulle sove, og jeg hadde et speil med skap på – jeg tenkte sjelden over at det kanskje kom til å dukke opp noe annet.

Jeg åpnet opp skapet for å ta ut tannkremen, og i det jeg lukker det står denne svarte skyggen bak meg. Jeg fikk gåsehud nedover hele ryggen og jeg følte at hvert hårstrå stod rett opp på hodet mitt, jeg bare slapp tannbørsten og tannkremen – og løp inn til sengen min.

Dagen etter våknet jeg av en borrelyd, fra vaskerommet der denne skikkelsen hadde stått. Så jeg stod opp og da fikk jeg vite at varmtvannsberederen hadde gått i stykker i natt, akkurat der denne skikkelsen hadde stått.

Jeg er ikke lenger plaget med slikt og jeg har skjønt i ettertid at det ikke var huset som var hjemsøkt – det var meg, denne ånden hadde en tilknytning til meg, hvorfor vet jeg ikke.

Jeg hadde en ganske horribel hendelse i Arendal når jeg besøkte venninnen min, hun lurte på om jeg kunne hente noen sokker fra soverommet hennes – og det kunne jeg!

Jeg hadde aldri likt soverommet hennes, og jeg gikk aldri inn uten å skru på lyset først. I det jeg åpner døren til rommet hennes kjenner jeg en helt syk negativ følelse “slår” i mot meg, og jeg følte egentlig at jeg mistet pusten.

Ved sengen hennes, står det en høy og mørk skygge. Jeg skrudde på lyset i all hast og nærmest løp mot kommoden for å finne et par med sokker, så slang jeg igjen døren og gikk inn i stuen. Plutselig hører vi at dørklinken blir dratt i og døren åpner seg, så jeg bare lukket den igjen på nytt – og tro det eller ei, dørklinken ble dratt ned IGJEN!

Hele stuen ble fylt med denne ekle energien og vi fikk pustebesvær. Så jeg sa “ha deg vekk, du får ikke være her!”

Etter dette har jeg ikke hørt noe mer om opplevelser fra henne, og regner med at denne ånden forsvant! Akkurat som det min gjorde. Jeg har opplevd så mye mer, men det blir så mye å skrive!

Dette var min historie, håper dere likte den.

Sendt inn av: Anette Johansen.

Kommentarer

kommentarer

Leo Lunde

Leo er personen bak Creepysaker.no, og har en lidenskap for det overnaturlige, paranormale, og sjokkerende. Hvis du kunne vært flue på veggen hos Leo ville du sett han grave gjennom obskure nettsider på jakt etter merkelige nyheter og historier. Han har også en interesse for det okkulte og identifiserer seg selv som en filosofisk satanist.

0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi tror du vil like disse

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format