Lesernes Historier: Dette burde vært Norges grusomste sted


tjaberg skole

Lesernes historier

Historien er sendt inn av Kenneth. 

Jeg tror ikke på spøkelser og annet viss vass. Det er vel den klassiske setningen man hører fra de fleste. Jobbet på en film i fjor i januar i Sør Odal kommune.

Det er i en gammel skole for mentalt syke elever, samt senere brukt som psykiatrisk anstalt. Huset er helt tilbake fra begynnelsen av 1900 tallet. Det har stått tomt siden 84. Hele huset er bygget opp i mur og tre og har ekstremt mange rom.

Vel, det som freaket meg og flere andre ut under innspillingen av “Huset” (spillefilm som kommer på kino) er historiene som er fortalt om dette stedet ble konstantert fra kommunene eller lokal.

Det har faktisk skjedd mye “dritt” der. En annen ting er at den følelsen du får av å gå inn der er første gang i historien jeg har følt. Ingen i teamet hadde lyst å bli levnet alene verken på utsiden eller innsiden det bygget.

Det ligger en kiste i kjelleren som er fryktelig skremmende. I 3 etg er det et hemmelig rom hvor det virker som mennesker er gjømt tidligere.

I første etg er det et grusomt ekkelt rom hvor ting er ripet inn i veggen av noen som vi tipper er fanget der inne. “snill jente” står det flere steder i treet.

Men det ekleste er alle korsene, den kristelige følelsen som ligger over stedet som egentlig kun oser ondskap. Alt er feil der.

Om du står der inne å lytter vil du oppleve lyder i alle kriker å kroker. Dette skremte meg ikke for slikt er ikke så skummelt. Vinduer kan du banne på åpner seg av seg selv (sikkert gjennomtrekk). men en ting ingen kan forklare hvordan har skjedd er nattbordene som var kulisser til filmen vi spilte inn. Hvordan de hadde flyttet seg flere meter over gulvet. Og at en vegg som var bygget opp hadde ramlet og blitt knust i plankebiter på et sted ingen hadde vært på flere dager.

Huset var låst da vi ikke var til stedet.

Huset ligger i Tjaberg. Dette burde vært Norges grusomste sted. De siste eierne som har kjøpt det har lagt det ut for salg nå ettersom de ikke tør å være i det selv.

Vi hadde en runde da vi besøkte Kråkeslottet, huset i Lier, Sanitærbygget i Lakselv, Dalen hotell (Rom the english lady) – sov der selv, og mange flere freaky greier, men ingen har gitt noe inntrykk når det kommer til den guffenheten Gamle Tjaberg skole har gjort. Samt at Huset har så mange år uten noe historie. Det er det som er mest freaky.

Kommentarer

kommentarer

Leo Lunde

Leo er personen bak Creepysaker.no, og har en lidenskap for det overnaturlige, paranormale, og sjokkerende. Hvis du kunne vært flue på veggen hos Leo ville du sett han grave gjennom obskure nettsider på jakt etter merkelige nyheter og historier. Han har også en interesse for det okkulte og identifiserer seg selv som en filosofisk satanist.

0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi tror du vil like disse

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format