Noen av verdens mest hjemsøkte steder du kan besøke!


hjemsøkte steder

Det finnes utrolig mange steder man kan besøke for å oppleve overnaturlige ting. Men ikke mange er like hjemsøkte som disse stedene!

Akkurat som det finnes flere hjemsøkte steder i Norge er det steder rundt om i verden som har en lang og skremmende historie. Hvis du er ute etter skremmende møter med gjenferd og ånder er dette absolutt steder du bør besøke før du dør. Hvis du er lettskremt er det kanskje best å lese dette med lyset på….

Alle stedene i denne saken er mulig å besøke! Jeg har inkludert linker til nettsidene hvis du våger å bestille deg en tur til et av disse hjemsøkte stedene.

Dette er noen av verdens mest hjemsøkte steder.

Eastern State Penitentiary, Pennsylvania, USA

hjemsøkte steder

Eastern State Penitentiary er et tidligere fengsel i Philadelphia. Det var det første fengselet av sitt slag som innførte isolasjon av fanger og er i dag et av verdens mest hjemsøkte steder. Fangene ble sendt på isolat for å rehabilitere de. De spiste og levde fullstendig isolert fra omverdenen, og når de forlot cella var det med en svart hette over hodet.

På grunn av denne grusomme isoleringen ble mange fanger drevet til galskap. Systemet ble gitt opp i 1913, og fengselet fungerte uten denne isoleringen frem til 70-tallet. Men all galskapen og sinnet sitter igjen i veggene på dette skremmende og ekle fengselet som i dag er stengt. Etter dette ble de overnaturlige hendelsene bare verre.

Skremmende ting som har skjedd der inkluderer skyggeaktige gjenferd som forsvinner når man nærmer seg de og en mørk skikkelse i det ene vakttårnet. En ondskapsfull latter kan noen ganger høres fra den ene avdelingen, mens skremmende skygger sklir nedover veggene i en annen. Hvis ikke det er nok til å skremme bort de besøkende, så gjør garantert hamringen på celledørene det.

Våger du å ta turen kan du bestille billetter på nettsiden deres.

Waverly Hills Sanitorium – Kentucky, USA

hjemsøkte steder

Waverly Hills var opprinnelig et sykehus for tuberkulose-smittede når sykdommen raste som verst i befolkningen. På grunn av det har over 63.000 pasienter møtt døden på sykehuset. Det ble brukt grusomme eksperimentelle behandlinger, og pasienter ble mishandlet på det groveste av de ondskapsfulle legene på sykehuset. Derfor er det ikke så rart at det er spøkelser å finne der inne i dag…

Sykehuset har fått mye oppmerksomhet fra spøkelsesjegere, og det har ført til en overveldende bunke med beviser på at det foregår noe overnaturlig her. En gruppe spøkelsesjegere fanget en skikkelse som bevegde seg over en korridor med varmefølsomt kamera. Det ble senere klart at skikkelsen kan ha vært en ung gutt som het Tim – som også har blitt observert der før.

Det høres ofte skrik fra rommene, fottrinn og skremmende stemmer fulgt av skygger og gjenferd.

Har du lyst til å besøke et av verdens mest hjemsøkte steder er Waverly Hills anbefalt! Her arrangeres det spøkelsesvandringer også. Mer informasjon om disse og sykehuset kan du finne på denne siden.

Monte Cristo Homestead –  New South Wales, Australia

hjemsøkte steder

Historiske Monte Cristo Homestead er ansett som Australias mest hjemsøkte steder. Det skremmende ryktet til stedet begynte trolig etter en rekke tragiske hendelser i huset som begynte i 1885. I flere år var stedet familiehuset til familien Crawley. Familien led flere dødsfall, inkludert et lite barn som ble dyttet ned trappene.

En av tjenestepikene i huset falt ned fra en balkong, og en stallgutt brant ihjel på tomta. Den psykisk syke sønnen til vaktmesteren ble også holdt fanget i hytta til vaktmesteren gjennom 40 år – lenket fast. Han ble funnet liggende ved siden av sin døde mor i hytta, før han ble sendt på et mentalsykehus der han døde kort tid etter.

Men den lange rekken tragedier stopper ikke der. Etter at huset og tomta ble kjøpt opp i 1948 ble en vaktmester drept i den samme hytta. Stedet er i dag en turistattraksjon, så hvis du tør å besøke det, finner du mer informasjon på denne siden.

The Tower of London, England

hjemsøkte steder

Med sin lange og forferdelige historie er Tower of London et av de mest hjemsøkte steder du kan besøke i England. I over 900 år har folk fryktet stedet. Det har vært mange rapporter om overnaturlige hendelser der. Det best kjente gjenferdet som holder til der er Anne Boleyn, kona til kong Henry VIII. Hun fikk hodet sitt kappet av der i 1536, og hennes hodeløse kropp vandrer fremdeles i korridorene.

Andre gjenferd som har blitt observert der er Lady Jane Grey og The White Lady, som ofte blir sett mens hun stirrer ut av et vindu. Den mest skremmende historien til stedet, er to barn som på mystisk vis forsvant. De har blitt sett i flere rom i slottet, iført nattkjoler, mens de holder hender og med skrekkslagne uttrykk i ansiktene sine. Det blir alltid enda mer creepy når det er snakk om barn….

Tower of London kan besøkes, finn ut mer på nettsiden deres.

Borgvattnet, Sverige

hjemsøkte steder

Bildet du ser over ble tatt en gang på 90-tallet av en svensk gruppe spøkelsesjegere. Ser du de to figurene i vinduet lengst til høyre?

Borgvattnet er en liten landsby i Jämtland i Sverige. Det er kjent som et av de mest hjemsøkte stedene i Sverige, å ble bygd i 1876.

Det første gjenferdet som ble rapportert der ble sett i 1927 av presen Nils hedlund. Han rapporterte om en rekke merkelige hendelser. Et som skremte han spesielt var den gangen han hang opp klesvask og en ukjent kraft begynte å rive ned klærne igjen.

En annen prest som bodde der var Rudolf Tangden. I 1930-årene så han en gammel kvinne i grått som dukket opp på et rom. Han fulgte etter henne, men hun forsvant like raskt som hun hadde dukket opp. Otto Lindgren og hans kone som også holdt til der, hørte ofte uforklarlige lyder og ting som flyttet på seg av seg selv.

I dag er stedet et gjestehus med cafe, så hvis du våger å sove der en natt får du et diplom som beviser det. Det er litt kult at et av verdens mest hjemsøkte steder ligger rett over grensa!

Hvis du vil overnatte på Borgvattnet kan du finne mer informasjon på nettsiden deres.

Jeg vet hvor jeg skal på ferie neste gang! Ikke glem å dele dette med dine venner på Facebook! 🙂

 

Kommentarer

kommentarer

Leo Lunde

Leo er personen bak Creepysaker.no, og har en lidenskap for det overnaturlige, paranormale, og sjokkerende. Hvis du kunne vært flue på veggen hos Leo ville du sett han grave gjennom obskure nettsider på jakt etter merkelige nyheter og historier. Han har også en interesse for det okkulte og identifiserer seg selv som en filosofisk satanist.

0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi tror du vil like disse

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format