Verdens mest skremmende og hjemsøkte galehus! Tør du å se?


verdens mest hjemsøkte galehus 4

Før vi begynte å forstå sinnslidelser ble alle som viste kun et fnugg av psykiske problemer sendt på galehuset. Der ble pasientene utsatt for tortur og eksperimentelle behandlinger som lobotomi, elektrosjokk og vanntortur.

Les også: Dette er Norges mest hjemsøkte steder! 

De levde under elendige forhold. Mange pasienter døde på grunn av behandlingen de fikk på galehuset. Selv oss i lille uskyldige Norge har en del skjelletter i skapet når det kommer til hvordan vi behandlet pasienter på gamle Lier mentalsykehus – et av Norges mest hjemsøkte steder.

På grunn av all den grusomme behandlingen pasientene på galehuset ble utsatt for, er det ikke så rart at mange av de i dag er hjemsøkte og skremmende steder. Men hvis du tør, så bli med videre.

Her er to av verdens mest skremmende og hjemsøkte galehus!

Trans-Allegheny Lunatic Asylum

verdens mest hjemsøkte galehus

Trans-Allegheny Lunatic Asylum var i bruk fra 1864 til 1994. Det ble bygget for å ta i mot 250 pasienter med psykiske lidelser, men fra 50-tallet ble over 2000 uheldige pasienter stengt inne her. Det var såklart alt for mange, så de ansatte klarte ikke å ta vare på pasientene. Det gjorde Trans-Allegheny til et grusomt sted å bo.

verdens mest hjemsøkte galehus 2

Mange av pasientene ble utsatt for grusomme og eksperimentelle behandlinger i et forsøk på å kurere galskapen de led av. Elektrosjokkterapi, vannsjokkbehandling, fullstendig isolering og regelrett juling ble gitt til pasientene. Tusenvis av pasienter døde på grunn av behandlingene, så det er lett å forstå hvorfor dette er et av verdens mest hjemsøkte galehus.

En vanlig opplevelse som blir rapportert fra de som våger seg inn der, er lyden av en rusten tralle som triller gjennom korridorene. Det høres også ekle skrik i bygget, men det verste er at gjenferdene til en sykepleier og en soldat har blitt sett der flere ganger.

Hvis du vil besøke Trans-Allegheny Lunatic Asylum, er det åpent for besøkende. Det arrangeres spøkelsesvandringer og overnattinger der, men det er ikke noe for de som er lettskremte! Hvis du heller vil oppleve dette hjemsøkte galehuset mens du sitter under pleddet hjemme, kan du se en fire timer lang spøkelsesvandring fra sykehuset.

verdens mest hjemsøkte galehus 3

Whittingham Hospital

verdens mest hjemsøkte galehus 4

Et annet av verdens mest hjemsøkte galehus er Whittingham Hospital i England. Det ble ansett som en av de beste psykiatriske institusjonene i landet… Så begynte ryktene å gå om at de ansatte mishandlet pasientene. Det ble sagt at pasientene ble servert restemat som var flere dager gammel og etter at tre sykepleiere satt fyr på en pasient på rommet hans fikk offentligheten nok. Sykehuset ble stengt i 1995.

De som har våget seg inn der etter det ble stengt, sier de opplever en veldig ekkel følelse av at de blir sett på.

verdens mest hjemsøkte galehus 5

Folk sier de også hører ekle lyder og latter fra de tidligere pasientene. En tidligere ansatt har fortalt at han har opplevd flere overnaturlige hendelser der inne. En natt klokka 03 mens to ansatte satt å pratet, fikk den ene plutselig et skrekkslagent uttrykk i ansiktet. Hun sa hun så et gjenferd over skulderen til kollegaen. Hun fortalte flere ganger at hun følte noen glodde på henne i korridorene. Creepy!

verdens mest hjemsøkte galehus 6

Neste uke blir det en dose skrekk til. Da tar jeg for meg to hjemsøkte galehus til! Hadde du turt å overnatte på et av disse stedene? Tror nok jeg hadde krepert litt av skrekk, men samtidig har jeg veldig lyst! Det er liksom noe veldig fascinerende og spennende med hjemsøkte galehus.

Kommentarer

kommentarer

Leo Lunde

Leo er personen bak Creepysaker.no, og har en lidenskap for det overnaturlige, paranormale, og sjokkerende. Hvis du kunne vært flue på veggen hos Leo ville du sett han grave gjennom obskure nettsider på jakt etter merkelige nyheter og historier. Han har også en interesse for det okkulte og identifiserer seg selv som en filosofisk satanist.

0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi tror du vil like disse

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format