Han skulle bare ta en tatovering, men endte opp med armen full av arr!

Når du bestemmer deg for å ta en tatovering, bestemmer du deg også for å ha den resten av livet. Det er en seriøs avgjørelse. For disse folka endte avgjørelsen opp med å bli et mareritt, og de fikk seg noen grusomme tatoveringer!

Noe de fleste av oss vet, er at det lønner seg å kvalitetsjekke sjappa du skal få en tatovering i. Det har disse idiotene glemt, og det fikk alvorlige konsekvenser for resten av livet.

Og sånn i tilfelle du ikke visste det, så kan sykdommer og infeksjoner sprutes inn i kroppen din sammen med blekket hvis du ikke er forsiktig. Men hva ofrer vi vel ikke for å spare noen kroner?

Uheldigvis for denne fyren (og armen hans), fikk han seg en tøff lekse etter å ha tatt en tatovering. Han ville dekke armen sin med kule motiver, men endte i stedet opp med armen full av grusomme tatoveringer og arr. Det verste av alt er at «tatoveringsartisten» faktisk postet bildet på Instagram for å vise hvor flink han er! Hva skjer med verden egentlig?!

Ta en titt på den grusomme tatoveringen hans, og noen andre som også har vært uheldige. Enten de har vært borti en tatoveringsartist med dysleksi, eller en helt vanlig idiot, er en ting sikkert: gjort er gjort.

Del dette på Facebook for å høre hva dine venner syns om slike grusomme tatoveringer.

Nå vet du hvem du IKKE skal følge på Instagram!

grusomme tatoveringer

 

Stakkars unge!

grusomme tatoveringer

 

Michael Jackson har sett ganske fæl ut i løpet av livet sitt. Men ikke SÅ fæl!

 

grusomme tatoveringer

 

Det er vanskelig å smile med en slik tatovering.

 

grusomme tatoveringer

 

Å gi opp, eller ikke å gi opp. Det er spørsmålet.

 

grusomme tatoveringer

 

Jeg vil veldig gjerne ha en tatovering en gang i løpet av livet, men jeg skal holde meg langt unna disse. Tenk å ha slike grusomme tatoveringer på kroppen! Del på Facebook for å høre hva dine venner syns om slike grusomme tatoveringer. I mellomtiden kan vi flire litt av idiotene som glemte å sjekke at tattoo-sjappa hadde kvalifiserte folk!

Kommentarer

kommentarer