Er dette bevis på at spøkelser finnes? Se spøkelsesbildene!

Mange tviler på at spøkelser finnes. Hvis du forteller en venn at du har sett et spøkelse vil de mest sannsynlig flire godt av deg. Men de som sier de har et åpent sinn, opplever også langt flere overnaturlige ting, så kanskje de superskeptiske ganske enkelt ikke er mottakelig for å oppleve det overnaturlige?

Jeg har fått en god del bilder i inboxen min (digger alle som sender bilder og historier!), så nå er det på tide å dele disse med dere! Hvis du har en skeptisk venn, eller kanskje er i tvil selv om spøkelser finnes, er dette bildene du bør sjekke ut!

En god dose skepsis kan være sunt, men det er vel vanskelig å påstå at det ikke foregår noe rart på disse bildene? Kom med din mening i kommentarfeltet nederst. 

Les også: Hvis du ikke tror på spøkelser må du sjekke ut disse bildene! Skremmende!

Enten dette er et spøkelse, ånd eller kanskje noe annet grusomt, er heldigvis disse jentene uvitende om hva som står bak de i den mørke skogen.

spøkelser

 

Det er noen som vandrer i denne trappen, og det er ikke et menneske…

spøkelser

 

Når du drar til fornøyelsesparken er det ikke dette du håper å møte på, selv om du digger spøkelseshus.

spøkelser

 

Jeg vil ikke møte gjennomsiktige gjenferd når jeg er på fisketur.

spøkelser

Så, finnes spøkelser? Det får bli opp til du som leser å bestemme. Fortell hva du mener i kommentarfeltet, å ikke glem å dele med dine venner på Facebook.

 

Kommentarer

kommentarer