England ble vettskremt av skumle klovner langs gatene. Ingen vet hvem de var…


skumle klovner

Er du en av de som lider av frykt for skumle klovner? De fleste av de ser jo helt harmløse ut. Men ikke disse klovnene, som skremte innbyggerne i flere engelske byer i 2013. Noen av de var så skumle at politiet ble tilkalt!

Ingen vet hvem som var bak klovnemaskene heller. Fenomenet ble viralt på sosiale nettverk i 2013, i en massiv kampanje for å identifisere en creepy klovn som vandret gatelangs i Northampton, England. Et år senere forsvant klovnen uten spor. Hvem var de? Og hvorfor gikk de rundt i skumle klovnekostymer? Ingen vet….

Den første klovnen dukket opp i September 2013, mens han vandret rundt i gatene. Folk gikk amok i sosiale medier for å finne ut av hvem klovnen var, men etter et år forsvant han sporløst.

skummel klovn

 

En annen i serien av skumle klovner som ble observert var denne klovnen i Retford. Den var enda mer skummel enn den forrige, i et Ronald McDonald-kostyme dekket i blod. Politiet ble tilkalt etter at han begynte å nærme seg biler å stirre på passasjerende.

skumle klovner

 

Rundt den samme tiden, ble enda en klovn observert i Lincoln, der han stod i veikryss å stirret på biler på natta.

skumle klovner

 

Klovnene ble etterhvert enda mer creepy. Denne skumle klovnen stod å stirret gjennom vinduet hos en familie. Jeg har aldri vært redd for klovner før, men utseende og oppførselen til denne hadde skremt livet av meg!

skumle klovner

Etter en lang rekke skumle klovner som plaget England i 2013, forsvant de uten et spor. Ingen vet hvem de var, eller hvorfor de bestemte seg for å kle seg opp som skumle klovner å skremme folk. Del dette på Facebook, spesielt med alle som er redd for klovner! Muhahaha.

Kommentarer

kommentarer

Leo Lunde

Leo er personen bak Creepysaker.no, og har en lidenskap for det overnaturlige, paranormale, og sjokkerende. Hvis du kunne vært flue på veggen hos Leo ville du sett han grave gjennom obskure nettsider på jakt etter merkelige nyheter og historier. Han har også en interesse for det okkulte og identifiserer seg selv som en filosofisk satanist.

0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format