Dette britiske paret fant en stor edderkopp i Cola-flaska!


Edderkopp i cola

Når det britiske paret kjøpte seg en flaske Coca Cola forventet de ikke å finne dette! Jeg kommer aldri til å drikke Cola igjen uten å sjekke hva som er oppi flaska først…

Det britiske paret Amanda Barr og Steve Knight skulle kose seg en kveld med en god middag og litt brus. Men det tok ikke lang tid før kveldskosen ble ødelagt av en ubehagelig overaskelse.

De fant nemlig en stor ekkel edderkopp i Cola-flaska!

Edderkopp i cola

– Steve kom tilbake fra kjøkkenet med to glass cola å sa at jeg sannsynligvis ikke ville drikke den. Jeg tittet ned i glasset, å kunne ikke tro det jeg så – det var en stor edderkopp som fløt i colaen. Den så ikke ut som noen edderkopp jeg noen gang har sett i England, sier Amanda Barr etter hendelsen. 

edderkopp i cola

En talsmann for Coca Cola Company gikk etter at de fant en edderkopp i Cola-flaska ut i media:

– Vi forstår at denne hendelsen var svært ekkel. Derfor skal vi hente inn flasken og edderkoppen slik at vi kan etterforske dette nøye, sier Coca Cola Company.

The 5cm spider found in a bottle of Coca Cola by Amanda Barr. A woman has vowed never to drink Coca Cola again, after her partner poured her a glass ñ and a SPIDER came out. See SWNS story SWCOKE. Amanda Barr, 26, has promised never to touch the dark brown fizzy pop again, after her partner Steve Knight, 28, presented her with the first glass from a new 3l bottle ñ with an inch-long spider floating at the top. The couple, who also have an 11-month-old son Dexter, were just sitting down for their evening meal at their home in Eastbourne, East Sussex, when Steve went to pour them their nightly class of coke.

Noe så ekkelt! Tenk deg å finne en sånn edderkopp i brusen din! Enda verre hvis du ikke ser den før det er for sent, for det er ikke sånt du vil ha i munnen. USJ!

Del på Facebook for å minne dine venner på at de alltid skal se godt i glasset før de drikker Cola igjen! 

Kommentarer

kommentarer

Leo Lunde

Leo er personen bak Creepysaker.no, og har en lidenskap for det overnaturlige, paranormale, og sjokkerende. Hvis du kunne vært flue på veggen hos Leo ville du sett han grave gjennom obskure nettsider på jakt etter merkelige nyheter og historier. Han har også en interesse for det okkulte og identifiserer seg selv som en filosofisk satanist.

0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi tror du vil like disse

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format