Dracula-regissørens hode har blitt stjålet fra graven hans!

Noen har robbet graven til den kjente regissøren og stjålet hodet hans over 80 år etter hans død. Politiet tror det kan ha blitt brukt i et okkult rituale. Så sykt!

Friedrich Wilhelm Murnau Nosferatu

For oss skrekkfilm-interesserte er «Nosferatu» kanskje et av de mest kjente bidragene til sjangeren. Stumfilmen «Nosferatu» fra 1922 er en av tidenes første skrekkfilmer, og handler om vampyren Grev Orlok. Handlingen er basert løst på den kjente novellen Dracula fra 1897.

Friedrich Wilhelm Murnau som regisserte filmen døde i en bilulykke i 1931. Han ble gravlagt i familiens gravkammer i Stahnsdorf i Tyskland. Nå har noen plyndret gravkammeret hans, og stjålet hodet! Hva kan de ha brukt det til?

Politiet fant voks rundt graven. Kanskje det har foregått et okkult rituale med hodet til Friedrich?

Politiet fant voks rundt graven. Kanskje det har foregått et okkult rituale med hodet til Friedrich?

Okkult rituale?

Ingen av gravene rundt Murnaus-familien sin har blitt rørt. Politiet fant voks i nærheten av graven, noe som tyder på at noen har utført et okkult rituale der. Noen hadde brutt seg inn i Friedrich Wilhelm Murnau sin metallkiste å tatt med seg hodet hans.  Det er ikke første gang noen har brutt seg inn i graven til den kjente regissøren heller.

Noe så creepy! Jeg lurer på hva de kan ha gjort med hodet hans? Hva tror du?

Lyst til å se hele «Nosferatu»? Jeg har lagt ved filmen under!

Kommentarer

kommentarer