Lesernes Historier: Domkirkeodden i Hamar


domkirkeodden i hamar

Av: Viola Karlsen

Jeg har hatt fotografering som hobby i flere år, og er da spesielt interessert i gamle byggninger. Ett av mine favorittsteder er Domkirkeodden i Hamar. Der jeg kan traske omkring i timevis med det gamle kameraet mitt og ta livet litt med ro.

domkirkeodden i hamar
Opp i gjenom årene har jeg nok både sett og hørt endel merkelig,(jeg har en hel skuff full av orbe-bilder etc.) men da jeg kommer fra en familie som ikke er ukjent med slikt som er litt… annerledes, tar jeg det meste som en naturlig-eller unaturlig del av livet.
Omtrent rett frem når du kommer inn hovedingangen til odden, ligger det et stort grått hus.
Det er fantastisk vakkert, men det er ikke til å komme unna at det ligger noe mer over det enn bare sjarme. Hver eneste gang, uten untak, stanser jeg opp foran det, og tar meg selv i å stirre opp på et av vinduene i andre etasje.
Jeg er ikke synsk eller noe sånt, men jeg blir lett påvirket av atmosfærer. Det er jeg sikkert ikke aleine om. De fleste mennesker har vel vært på steder der de ikke føler seg helt komfortable, uten at det er noen tydelig grunn til det.. Men akkurat dette huset har liksom kallt litt på meg.
Jeg knipset i vei en sen sommerkveld da det var nesten folketomt på museumsområdet, og det var først noen dager senere at jeg tok meg tid til å bla i gjennom bildene på PCen.
Jeg så henne etter noen sekunder. Til venstre for den midterste vindussprossen… med slør.. Selvfølgelig har jeg vurdert både gamle vinduer og matrixing, men jeg synes bildet er litt … creepy likevel.

domkirkeodden i hamar
Hører kanskje med til saken at det er flere klarsynte (om man nå tror på det eller ikke) som uten å ha hørt historien eller sett bildet, hevder at det er en ung kvinne som sitter “fast” der.

Jeg vil gjerne dele din historie! Har du en sjokkerende eller overnaturlig historie du ønsker jeg skal legge ut, så send meg en epost til kontakt@creepy.no

Kommentarer

kommentarer

Leo Lunde

Leo er personen bak Creepysaker.no, og har en lidenskap for det overnaturlige, paranormale, og sjokkerende. Hvis du kunne vært flue på veggen hos Leo ville du sett han grave gjennom obskure nettsider på jakt etter merkelige nyheter og historier. Han har også en interesse for det okkulte og identifiserer seg selv som en filosofisk satanist.

0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi tror du vil like disse

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format