Lesernes Historier: Domkirkeodden i Hamar

Av: Viola Karlsen

Jeg har hatt fotografering som hobby i flere år, og er da spesielt interessert i gamle byggninger. Ett av mine favorittsteder er Domkirkeodden i Hamar. Der jeg kan traske omkring i timevis med det gamle kameraet mitt og ta livet litt med ro.

domkirkeodden i hamar
Opp i gjenom årene har jeg nok både sett og hørt endel merkelig,(jeg har en hel skuff full av orbe-bilder etc.) men da jeg kommer fra en familie som ikke er ukjent med slikt som er litt… annerledes, tar jeg det meste som en naturlig-eller unaturlig del av livet.
Omtrent rett frem når du kommer inn hovedingangen til odden, ligger det et stort grått hus.
Det er fantastisk vakkert, men det er ikke til å komme unna at det ligger noe mer over det enn bare sjarme. Hver eneste gang, uten untak, stanser jeg opp foran det, og tar meg selv i å stirre opp på et av vinduene i andre etasje.
Jeg er ikke synsk eller noe sånt, men jeg blir lett påvirket av atmosfærer. Det er jeg sikkert ikke aleine om. De fleste mennesker har vel vært på steder der de ikke føler seg helt komfortable, uten at det er noen tydelig grunn til det.. Men akkurat dette huset har liksom kallt litt på meg.
Jeg knipset i vei en sen sommerkveld da det var nesten folketomt på museumsområdet, og det var først noen dager senere at jeg tok meg tid til å bla i gjennom bildene på PCen.
Jeg så henne etter noen sekunder. Til venstre for den midterste vindussprossen… med slør.. Selvfølgelig har jeg vurdert både gamle vinduer og matrixing, men jeg synes bildet er litt … creepy likevel.

domkirkeodden i hamar
Hører kanskje med til saken at det er flere klarsynte (om man nå tror på det eller ikke) som uten å ha hørt historien eller sett bildet, hevder at det er en ung kvinne som sitter «fast» der.

Jeg vil gjerne dele din historie! Har du en sjokkerende eller overnaturlig historie du ønsker jeg skal legge ut, så send meg en epost til kontakt@creepy.no

Kommentarer

kommentarer