Dødshjelp: Denne berg-og-dalbanen er designet for å drepe passasjerene!


dødelig berg-og-dalbane

Designeren ønsker å la mennesker som ønsker dødshjelp ha det litt morsomt før livet tar slutt. Derfor har Julijonas Urbonas designet en garantert dødelig berg-og-dalbane!

Dødshjelp er et veldig sårt tema for mange. Skal vi få lov til å selv bestemme når vi skal dø? I så fall, hvordan skal vi gjennomføre det? Skal vi ta massiv dose sovemedisin, slik som i Sveits? Hvis det høres for kjedelig ut, er dette kanskje løsningen for den mer eventyrlystne!

Dette er dødshjelp-berg-og-dalbanen.

dødelig berg-og-dalbane

En slik dødelig berg-og-dalbane vil benytte G-krefter for å ta livet av passasjerene. Denne berg-og-dalbanen vil oppnå krefter på opp til 10 G. I motsetning til hva du kanskje har sett på film, er 10 G svært dødelig.

Det økte trykket vil føre til at blodet ikke når frem til hjernen, men i stedet strømmer ut i armer og ben.  Det vil etter kort tid føre til bevisstløshet og død.

Enorme krefter i en dødelig berg-og-dalbane

Berg-og-dalbanen vil stige opp til en makshøyde på 487 meter, før den akselererer til hele 354 kilometer i timen. Farta er høy nok til å sende berg-og-dalbanen gjennom hele 7 looper på rad.

Hele prosessen vil ta maks et minutt, og de fleste passasjerene vil dø (i lykkerus vel og merke) allerede i den første loopen.

Urbonas sin idé har naturligvis skapt en god del kontrovers. Han mener derimot at å dø på en berg-og-dalbane vil være en vakker opplevelse.

– Det ville vært en meningsfull død. For passasjeren er det smertefritt og engasjerende. Det er en rituell dødsmaskin, sier Urbonas.

Her kan du selv høre designeren beskrive en slik dødelig berg-og-dalbane. Han får det faktisk til å høres ut som en herlig opplevelse! Men jeg tror neppe jeg ville valgt å dø på den måten hvis jeg først skulle valgt dødshjelp…

Ville du heller tatt en dødelig berg-og-dalbane fremfor en stor dose sovemedisin i en seng?

Kommentarer

kommentarer

Leo Lunde

Leo er personen bak Creepysaker.no, og har en lidenskap for det overnaturlige, paranormale, og sjokkerende. Hvis du kunne vært flue på veggen hos Leo ville du sett han grave gjennom obskure nettsider på jakt etter merkelige nyheter og historier. Han har også en interesse for det okkulte og identifiserer seg selv som en filosofisk satanist.

0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi tror du vil like disse

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format