Disse urbane etterforskerne fikk en skrekkslagen opplevelse når de besøkte dette stedet!

 

uglemannen 2Urbane utforskere liker å ta seg inn på steder de ikke skal være, som gamle og forlatte bygninger i urbane områder.

Favorittsteder som forlatte mentalsykehus, nedlagte skoler og fengsler er blant stedene disse modige fotografene tar seg inn på for å få det perfekte bildet.

Vi har tidligere samarbeidet med den urbane utforskeren Andreas, da han tok noen fantastiske bilder fra innsiden av gamle Lier Mentalsykehus.

I noen tilfeller derimot, blir også urbane etterforskere vettskremt av de creepy stedene de sniker seg inn på. Disse urbane utforskerne tar seg inn på et gammelt nedlagt barnesykehus. Det de får se? Den sinnsykt skremmende uglemannen!

Hvis du ikke har hørt om uglemannen før, er det fordi den groteske skapningen er designet av filmskaperen Lawrie Brewster. Lawrie satt opp skjulte kameraer på flere steder i det forlatte barnesykehuset. Stedet blir ofte besøkt av urbane utforskere på jakt etter det perfekte bildet. Men denne turen kommer de aldri til å glemme, for når uglemannen kommer gående mot deg uten en lyd… da løper du!

 

Lawrie forklarer at hans lidenskap for skrekk begynte i ung alder, når han ble fascinert av skrekkfilmer. Lawrie og teamet hans gjorde godt forarbeid før de utførte pranken på de intetanende fotografene. I flere uker observerte de nemlig det forlatte sykehuset for å se hvordan urbane utforskere tok seg inn og hvor de gikk.

Siden videoen over ble en suksess, har de nå begynt å oppsøke andre forlatte bygninger i England for å skremmet livet av enda flere urbane utforskere.

La oss håpe at ingen dør av hjerteinfarkt etter å ha møtt uglemannen. Del dette med venner og familie på Facebook!

 

Kommentarer

kommentarer