Disse 7 kjendisene døde kort tid etter at bildene ble tatt

Takket være paparazzier, som konstant følger etter kjendiser verden over, har vi en utrolig innsikt inn i livene deres.

Det kan være både bra og dårlig. Vanligvis viser bildene oss hvordan hverdagen til disse kjendisene er. Men når bildet er tatt rett før en kjendis dør, er dette et ofte trist og grått innblikk i deres siste øyeblikk på denne jord.

Disse 12 kjendisene var i ferd med å leve ut sine siste minutter i livet når disse bildene ble tatt. Lite visste de om hva som ventet dem rundt hjørnet.

Vi skal nok være glad for at vi ikke aner når vi kommer til å dø. Er det flere enn meg som får litt Final Destination-vibber av disse bildene?

1. Paul Walker

Paul Walker rett før han døde

Kort tid etter at dette bildet ble tatt, døde Fast and Furious-stjernen Paul Walker når hans venn Roger Rodas krasjet denne Porschen.

2. Robin Williams

Robin williams dagen før han døde

Dette bildet av Robin Williams ble tatt kun en dag før han ble funnet død i sitt hjem i Los Angeles. Dødsårsaken sies å være selvmord, selv om mange har spekulert i om Robin Williams kan ha kvalt seg selv til døde ved et uhell, i en erotisk posisjon.

3. Marilyn Monroe

marilyn monroe før hun døde

Dette bildet av Marilyn Monroe ble tatt kun dager før hun døde av en overdose.

4. Heath Ledger

heath ledger før han døde

På det siste bildet av Heath Ledger ser han fornøyd og glad ut, mens han filmet Doctor Parnassus. Kun dager senere ble han funnet død etter en overdose på legemidler.

5. Ryan Dunn

ryan dunn før han døde

Jackass-stjernen Ryan Dunn (til venstre) koser seg på fylla med venner på dette bildet. Etter at bildet ble tatt, satt en beruset Ryan seg bak rattet, å døde kort tid senere i en kollisjon i over 200 km/t. Hans bestevenn Bam Margera hadde advart Ryan i flere år mot den uforsvarlige kjøringen hans, og skal ha sagt at den kom til å ta livet av han en dag.

6. Michael Jackson

michael jackson før han døde

Michael Jackson planla et stort comeback like før han døde av en overdose på narkosemiddel. Dette bildet ble tatt under en øvelse før turnéen hans.

7. James Gandolfini

james gandolfini før han døde

Sopranos-stjernen døde av et massivt hjerteinfarkt, mindre enn 24 timer etter at dette bildet ble tatt i Roma.

For meg personlig er nok det verste bildet på denne lista av Ryan Dunn. Jeg har vært en stor fan av Jackass-gjengen i mange år, og spesielt den nærmeste kretsen til Bam Margera. Det var tungt i brystet mitt når jeg så Bam gråtkvalt kort tid etter at han fikk beskjeden.

Kommentarer

kommentarer