Det legene fant i pasientens øyevipper vil gjøre deg kvalm

Du kjenner sikkert noen som har hatt hodelus som barn, eller kanskje du har hatt uflaks nok til å oppleve et angrep selv.

Å ha disse innsektene kravlende gjennom håret ditt er definitivt ikke gøy, men stol på meg, det er mye bedre enn hva denne stakkars pasienten gikk gjennom!

Øyevippene må ha klødd noe voldsomt, for når denne personen gikk til legen, fikk en nærmere titt på øyevippene avslørt Phthiriasis palpebrarum eller pediculosis ciliarum, ellers kjent som et luseangrep i øyenvippene.

Her er den ekle synderen, som ble funnet i sitt nye hjem, nemlig pasientens øyenvipper.


Disse innsektene er ikke farlige, men de er ikke akkurat så lette å håndtere heller.

For det første lever de av å spise blodet og huden til sine ofre. De er også veldig smittsomme og kan forårsake ekstrem kløe i øyet, små røde flekker, og rusk rundt øyenvipper.

Men kanskje den morsomste (vær oppmerksom på sarkasmen min) delen av alt er at der det er en, er det utrolig mange andre, inkludert luseegg og egg som klekker seks til ti dager etter at de er lagt.

Sjekk ut alt det ekle som ble funnet i denne pasientens øyenvipper. Hvis det var meg, ville huden min trolig kravlet sammen med krypet.

Bare det å se denne videoen fikk øyenvippene mine til å klø. Om jeg kunne fått et ønske oppfylt akkurat nå, ville det vært å unngå disse krypene i øyenvippene mine for alltid.


Kommentarer

kommentarer