De trodde det var en svulst, men det viste seg å være tvillingen hans!

Dette skulle vi tro var tatt rett ut av en X-Files-episode! Faktisk så er det også det; i episoden «Humbug» fra den paranormale tv-serien er det nemlig den onde tvillingen som er ute på tur for å spise mennesker i nattemørket.

Denne tvillingen er kanskje ikke like ond – og den krabber definitivt ikke rundt for å spise mennesker, men den virkelige historien er creepy uansett!

Leger kommer som regel over disse avvikene hos voksne personer som blir undersøkt for kreftsvulster. Ofte kan fosteret ligne på en svulst, som vokser på innsiden av kroppen til sin bror eller søster.

Vanligvis er fosteret formet som en unormal masse på innsiden av kroppen til et søsken.

tvilling

Kilde: Wikipedia

Kun 1 av 500.000 lider av tilstanden «fetus in fetu».

De fleste fostrene er døde, men noen ganger kan de motta blod fra verten og dermed være levende!

tvilling 2

Kilde: Wikipedia

Men selv de som er koblet til blodforsyningen lider som regel av ekstreme utviklingsfeil, og de fleste mangler en hjerne.

I 2003 oppdaget 7 år gamle Alamjan Nematilaev at han hadde en tvilling som levde inni han.

Teorien om hvordan «fetus in fetu» fungerer bygger på utviklingen av identiske tvillinger.

Siden disse tvillingene deler morkake, er det mulig at den svakeste tvillingen fester seg til den sterkeste for å overleve, på mange måter slik som parasitter overlever.

Kan du forestille deg å finne ut at du har en tvilling som lever på innsiden av deg, å bruker kroppen din som vert? Det er en syk tanke som bare beviser hvor creepy og merkelig menneskekroppen kan være.

 

Kommentarer

kommentarer