10 creepy bilder jeg fant på nettet denne uka. Tør du å se?

Dette er noen av ukas mest creepy bilder fra nettet! Det er utrolig mange bilder på nettet som kan skremmet vannet av en voksen kar. Derfor skal jeg hver uke poste de 10 mest creepy bildene jeg kan finne på nettet. God idé, sant? 😀

Så nå spørs det da, om du tør å sjekke ut disse 10 creepy bildene vi har funnet frem denne uka. Takk til en av mine lesere ved navn Katja for tipset om disse bildene! Har du kommet over noen skikkelig creepy bilder på nettet? Fortell oss om de i kommentarfeltet eller send oss en epost ved å klikke her.

Les også:

Her er ukas 10 mest creepy bilder fra nettet, ikke i noen spesiell rekkefølge.

Dette er den ungen du ikke leter etter når dere leker gjemsel. Frysninger!

creepy bilder

I dette tilfellet kommer du ikke til å få sove hvis du teller sauer.

creepy bilder

Jeg vet ikke hva som er mest creepy… Mannen under isen, eller det faktum at han har horn? USJ! Skal aldri isbade igjen..

creepy bilder

Dette var det siste bildet foreldrene tok av henne før de adopterte henne bort.

creepy bilder

Ser du også den mystiske figuren i bakgrunnen? Jeg holder meg unna skogen fra nå av. 🙁

creepy bilder

Foreldrene hørte hvisking på babymonitoren, så de bestemte seg for å sjekke. Tror jeg skal holde meg til lydmonitor når jeg får unger selv..

creepy bilder

Fra et overvåkningskamera i en matbutikk. Fra nå av skal jeg bruke en av de mange mat levert på døra-tjenestene. Dette blir bare for mye.

creepy bilder

Dette er sånn mennesker som bor på landet går når det har blitt mørkt. Det visste du vel?

creepy bilder

Skal du fremdeles sove med bamsen din i natt?

creepy bilder

Denne familien inspirerte nok The Adams Family-filmene.

creepy bilder

Nettet består av langt mer enn bare kattepuser. Men det er kanskje ikke alt du har lyst til å se! Hvis du har kommet helt hit i innlegget er du et modig menneske, så da kan du jo glede deg til neste mandag, da blir det en ny liste med 10 creepy bilder jeg har funnet på nettet.

Husk at jeg digger deg hvis du kontakter meg, å deler dine overnaturlige eller skremmende opplevelser og bilder. Ikke glem å dele med dine venner på Facebook, det er alltid gøy å skremme venner <3

Kommentarer

kommentarer