Astrofysiker sier verdens undergang kommer i september!


verdens undergang
Er vi alle døde om en uke?

Dårlige nyheter: vi kommer alle til å dø! Før du begynner å planlegge begravelsen din å velger ut favorittkista, bør vi kanskje klarne opp et par ting…

Du har nok ganske god tid på deg før jorda går under. Men hvis du velger å tro på den selvutnevnte profeten Rev Efraid Rodriquez, bør du få panikk nå.

Pastoren har nemlig hørt Guds stemme, og profetien hans er at Blod-Måne-profetien vil gå i oppfyllelse 28. September. 

Professor Robert Walsh er forskningsdirektør ved University of Central Lancashire
Professor Robert Walsh er forskningsdirektør ved University of Central Lancashire

Fra spøk til alvor; i uka før den 28. september er det seks asteroider som flyr nært Jorda! Kanskje på tide å bygge en bunker til helga? Nå har nemlig en respektert professor kasta seg med på profeti-laget, og han sier vi ikke skal høre på NASA i det hele tatt – som selvfølgelig benekter det hele.

Professor Robert Walsh er en respektert astrofysiker ved University of Central Lancashire. Han sier vi ikke skal stole på NASA når de benekter at verdens undergang er nært forestående. Han minner oss på at historien er full av massive nedslag fra asteroider og kometer, inkludert asteroiden som utryddet dinosaurene.

I følge Efraid Rodriguez kommer asteroiden denne gangen til å treffe jorda i havet utenfor Puerto Rico i Sør-Amerika. Kollisjonen vil være så kraftig at den vil skape et jordskjelv med styrke 12 på richters skala! Det høres ganske ille ut, men vi må jo lure på hva som er motivasjonen til denne pastoren…

Rev Efraid Rodriquez
Rev Efraid Rodriquez er en selvutnevnt profet som spår verdens undergang i slutten av september 2015.

Professor Walsh sier at Jorda mest sannsynlig vil være knust til støv innen slutten av september. Det som er skremmende er at tidligere nedslag, som den over Chelyabinsk i Sibir, kom brått på forskerne. Det var ingen som forventet et nedslag før det sa PANG!

Meteoritten som eksploderte over Sibir var på størrelse med en buss, å den jevna store deler av Taiga-skogen med jorden, knuste vinduer i flere mils omkrets, og skadet hundrevis av mennesker.

Så hva tror du? Tror du jordas undergang er nær? Si din mening i kommentarfeltet å del med venner og familie på Facebook!

Kommentarer

kommentarer

Leo Lunde

Leo er personen bak Creepysaker.no, og har en lidenskap for det overnaturlige, paranormale, og sjokkerende. Hvis du kunne vært flue på veggen hos Leo ville du sett han grave gjennom obskure nettsider på jakt etter merkelige nyheter og historier. Han har også en interesse for det okkulte og identifiserer seg selv som en filosofisk satanist.

En kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format