6 ekle ting funnet i McDonalds sin mat! Klarer du å se uten å brekke deg?

Skikkelig ekle ting som er funnet i McDonalds sin mat. Hvis du spiser på McDonalds ofte må du se dette! Usj, jeg brekker meg!

McDonalds er verdens største fastfood-kjede. Det er liten tvil om at de vanligvis er ganske flinke med hygiene og kvalitetskontroll, men noen ganger svikter den fullstendig. Det kommer til å ta en stund før jeg spiser på McDonalds igjen etter å ha sett disse ekle tingene som har blitt funnet i maten deres…

Ekle ting funnet i McDonalds sin mat.

Litt seig burger…

ekle ting funnet i McDonalds

I 2007 i Canada fikk Max Ipinza seg et sjokk når han tok en bit av sin Big Xtra-burger på McDonalds i Vancouver. Det han kjente smaken av var ikke kjøtt, men mint! Han skjønte med en gang at det var noe galt, så han sjekket burgeren. Gjett hva han fant? Jepp, en tyggis! Han tror selv at noen la tyggisen med vilje i maten hans. Ipinza har sluttet å spise på McDonalds.

Pommes àla Kondom

ekle ting funnet i mcdonalds

I Sveits i 2009 fikk en 7 år gammel jente servert en Happy Meal med et kondom i pommes friten! Jentas mor ble så sint at hun ringte politiet, som satt i gang en etterforskning. Kondomet ble sendt til en lab for undersøkelser. McDonalds nektet å kommentere saken. Deilig!

Noe kryper i BigMacen

ekle ting funnet i mcdonalds 3

I 2011 i Australia åpnet Leigh Savage opp Big Mac-burderen sin for å dobbeltsjekke at han hadde fått ekstra agurk på den, slik han ba om. Det hadde han, men han fant også noe annet.. Det var minst 30 små mark som krabbet rundt på burgeren! McDonalds ønsket å undersøke burgere i sin lab for å finne ut av hvordan marken hadde kommet dit. Savage på sin side, som også hadde rapportert hendelsen til politiet, ønsket kun pengene tilbake og en unnskyldning.

– Det er bare ekkelt. Jeg spiser aldri der igjen, sa han til media i etterkant.

Kyllingvinger… Og et kyllinghode.

ekle ting funnet i mcdonalds 4

En av de mer omtalte historiene om ekle ting som er funnet i McDonalds-mat. Katherine Ortega fra Virginia, kjøpte noen kyllingvinger på McDonalds. Når hun serverte maten til barna sine merket hun at den ene kyllingvingen ikke så normal ut. Etter å ha tatt en nærmere titt fikk hun sjokk, da hun så at det var et intakt kyllinghode! Det var dekket i samme røre som kyllingvingene, og var blitt fritert sammen med de.

Skal det være en spikerburger?

ekle ting funnet i mcdonalds 5

Denne historien kommer fra söta bror, nærmere bestemt Hisingen utenfor Gøteborg. Yusuf Bercil kjøpte i god tro en burger fra McDonalds. Når han tok sin første bit satt han fast en lang spiker i munnen! Den satt fast mellom tennene og tannkjøttet hans. Han klarte å rive den ut før han kastet opp.  De ansatte hadde ingen forklaring, men startet en etterforskning.

– Vi beklager, sier daglig leder Axel Gustafsson.

Tar rotta på deg

ekle ting funnet i mcdonalds

Å bestille en salat på McDonalds er sjeldent i seg selv, men å finne en rotte i maten er virkelig ikke det du håper på! Det skjedde i 2006 når Todd Haley tok med seg en salat hjem til kona. Når de pakket den ut, klar til å spise salaten med god samvittighet, fikk de seg et sjokk! Det fulgte med et mindre sunt alternativ i salaten… En 15 cm lang rotte lå innpakket i salaten fra McDonalds. Haley saksøkte McDonalds for 1.7 millioner dollar. Saken ble løst utenfor retten.

Kommer du til å spise på McDonalds etter å ha lest dette? Det gjør ikke jeg! Del med dine venner for å advare de også!

 

Kommentarer

kommentarer