Disse 5 kvinnene ante ikke hvem de var gift med før politiet banket på døra


For psykopater og seriemordere er det veldig viktig at ingen oppdager hva de egentlig er. Utad prøver de derfor å leve normale liv slik at ingen mistenker de for å være en morder. Hvem vil vel mistenke den hyggelige familiefaren ved siden av?

Psykopater er eksperter på å villede menneskene rundt seg, og kan lure selv sine nærmeste til å tro at de er varme og trygge personer med et normalt følelsesliv. Men slik er det altså ikke. Psykopater er fullstendig blottet for samvittighet og omtanke for mennesker rundt seg.

Her er fem eksempler på kvinner som har levd i årevis sammen med disse grusomme psykopatene, uten å merke noe som helst til deres morderiske lyster.

Tenk om du lever med en psykopat, akkurat nå? Grøss! Hvis du mistenker at din partner kanskje er psykopat, finnes det en psykiatrisk test som kan gi deg en pekepinn på om din nærmeste er en psykopat. Testen finner du her.

Carol Hoff

John Wayne Gacy, bedre kjent som “Killer Clown”.

Carol var konen til den kjente seriemorderen og psykopaten John Wayne Gacy, bedre kjent fra media som «Killer Clown». De giftet seg på samme tid som Gacy tok steget fra å være en voldtektsmann til å bli en seriemorder. Han voldtok og drepte over 33 unge gutter og menn, som han begravde under huset deres. På tross av dette oppdaget ikke Carol hva mannen hennes holdt på med, selv om lukten av råttende lik dvelte rundt i huset.

Hvordan Gacy kan ha drept så mange unge gutter uten at kona la merke til det vet jeg ikke, men han må ha vært en utrolig kald person!

John Wayne Gacy ble dømt til døden for drapene i mars 1980. Han satt 14 år på dødscelle før han ble henrettet med giftsprøyte i Stateville Correctional Center den 10. mai, 1994.

 

Cathy Wilson

Peter Tobin, en dømt psykopat, seriemorder, og voldtektsmann.

Cathy Wilson var gift med seriemorderen og psykopaten Peter Tobin i tre år. Han mishandlet Cathy jevnlig, og tok ofte med seg prostituerte hjem. Disse mishandlet og voldtok han foran henne. Det er helt sykt at hun ikke forlot han i løpet av disse tre årene, men på tross av den konstante mishandlingen og de prostituerte, trodde aldri Cathy at mannen var en morder.

Tobin soner i dag tre sammenhengende livstidsdommer i Skottland for drapet på tre kvinner. Han ble også dømt for voldtekt tidlig på 90-tallet. Etterforskere har også koblet Tobin til en rekke brutale drap på 60-tallet – så dette er en psykopat som har holdt på lenge!

 

Darcie Brudos

Jerome Brudos, også kjent som “The Lust Killer”.

Darcie var gift med seriemorderen Jerome Brudos, bedre kjent som “The Lust Killer”. Han var nekrofil, og ble seksuelt tent av døde mennesker. Han tok vare på kroppsdeler fra sine ofre, og det er helt utrolig at Darcie ikke skjønte hva som foregikk. En gang tok han til og med seg et avkappet kvinnebryst hjem uten at hun forstod hva som foregikk. I 1968 og 1969 drepte han minimum 4 kvinner i Oregon.

Jerome hadde en fetish for kvinnesko allerede som femåring, og stjal sko fra lærere og andre kvinner. Når han ble ungdom begynte han å forfølge kvinner, som han kvelte eller slo ned, før han stakk av med skoene deres.

Han var inn og ut av en rekke psykiatriske institusjoner og fengsel, og etter de fire bekreftede drapene ble han dømt til livstid i fengsel. Han døde i 2006 av leverkreft.

 

Fayina Chikatilo

Andrei Chikatlo etter at han ble arrestert.

Chikatlo var gift med seriemorderen Andrei Chikatlo, også kjent som slakteren fra Rostov og “Red Ripper”. Andrei drepte og lemlestet minst 52 kvinner og barn, og selv om politiet mistenkte at hun visste hva mannen hennes var, fortalte hun kun at hun var livredd for han. Det er kanskje ikke så rart..

Han ble dømt til døden for drapene i oktober 1992, og henrettet i februar 1994.

 

Judith Mawson

Gary Ridgeway

Judith Mawson var gift med seriemorderen Gary Ridgeway, også kjent som “The Green River Killer”. Han skal ha drept minst 49 mennesker, og politiet mistenker at dette tallet kan dobles. Judith har sagt at Gary var den perfekte ektemann, og at hun aldri mistenkte han for å være en morder før han tilstod drapene.

Gary antas å ha drept minst 90 mennesker, men han ble dømt for 49 drap på kvinner på 80 og 90-tallet i USA.  Den grusomme psykopaten likte best å drepe prostituerte og kvinner i sårbare situasjoner, inkludert mindreårige jenter på rømmen hjemmefra. Disse kvelte han til de døde, for han stilte de opp nakne og i seksuelle posisjoner i skogen.

Han unngikk dødstraff ved å tilstå drapene i tillegg til å vise politiet hvor han hadde dumpet flere savnede kvinner. Gary ble dømt til livstid uten prøveløslatelse og sitter i dag i Washington State Penitentiary.

 

Hvordan hadde du reagert hvis du plutselig fant ut at mannen du har delt seng med egentlig er en psykopatisk seriemorder og voldtektsmann? Jeg har vanskelig for å tro at disse kvinnene ikke skjønte at noe var galt, men kanskje de bare har vært i fornektelse fordi de elsket mannen sin. Uansett er det en skremmende tanke, ikke sant?

 

 

 

Kommentarer

kommentarer

Leo Lunde

Leo er personen bak Creepysaker.no, og har en lidenskap for det overnaturlige, paranormale, og sjokkerende. Hvis du kunne vært flue på veggen hos Leo ville du sett han grave gjennom obskure nettsider på jakt etter merkelige nyheter og historier. Han har også en interesse for det okkulte og identifiserer seg selv som en filosofisk satanist.

0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi tror du vil like disse

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format