11 torturmetoder som vil få deg til å grøsse!


torturmetoder strekkbenk

Disse 11 torturmetodene er heldigvis ikke å bruk lenger, men jeg grøsser av tanken på at dette har blitt gjort mot mennesker før i tiden!

Torturmetoder som blir brukt i dag er selvfølgelig ufyselige og jævlige, men vanntortur og elektrosjokk som blir brukt som torturmetoder av enkelte etteretningstjenester den dag i dag virker snille i forhold til disse!

Kjettergaffelen

torturmetoder kjettergaffel

Denne morbide torturmetoden består av en metallgaffel med pigger i begge ender, som ble festet med et belte til offerets hals.

Pikkene stakk opp i haka og ned i halsen til offeret, som så ble hengt fra taket med kjettergaffelen festet til nakken.

Hvis offeret sovnet ville gaffelen penetrere halsen og haka, som førte til ekstrem smerte. Ofte måtte offeret gå med kjettergaffelen i flere uker i strekk.

Rottetortur

torturmetoder rottetortur

Med rottetortur er man nesten garantert å ende opp med et lik etterpå. Et bur med en åpen side ble plassert på magen til offeret, før det ble fylt med rotter.

Så ble buret varmet opp fra utsiden, slik at den intense varmen fikk rottene til å rømme den eneste veien de kunne; gjennom kroppen til offeret! Dette må være en forferdelig måte å dø på….

Messingoksen

torturmetoder messingoksen

Designet i demokratiets vugge, Hellas. Metoden bestod av å stenge en person inne i en oksestatue av ren messing.

Så tente de på et stort bål under metalloksen, slik at oksen ble glødende varm. Offerene skrek av smerte mens de sakte men sikkert ble grillet til døde.

Spidding

torturmetoder spidding

Denne metoden ble hovedsaklig brukt av Spidderen Vlad i det 15. århundre, men har blitt brukt så sent som i 1920-årene i Armenia.

Offeret ble tvunget ned på en påle med skarp spiss, før pålen ble hevet slik at de penetrerte kroppen. Det tok flere dager før offeret døde, og lidelsen må ha vært ekstrem.

Nakketortur

torturmetoder nakketortur

Nakketortur ble utført ved å feste et metallhjul med pigger rundt halsen på offeret. Offeret kunne ikke spise, sove eller legge seg ned på flere uker, mens piggene gnagde på halsen deres.

Judas’ vugge

torturmetoder judas vugge

Denne grusomme straffen innebar at offeret måtte sitte naken på en pyramideformet stol. De ble tvunget ned på spissen via analåpningen med tau.

Pyramiden trengte lenger å lenger inn i offeret, og endte med spidding. Pyramiden ble heller aldri vasket, så hvis offeret ikke døde av spidding, fulgte en smertefull død på grunn av infeksjon.

Burtortur

torturmetoder burtortur

Med denne teknikken sperret de offeret inne i et lite bur som ble hengt opp til en galg eller et tre. Offeret fikk ingenting å spise eller drikke, å ble hengende til kråker og andre fugler hadde spist de levende.

Brystrive

torturmetoder brystrive

Denne forferdelige metoden ble brukt for å torturere kvinner som var beskyldt for abort og utroskap i middelalderen. En glovarm metallklo ble festet til kvinnens bryster, før de røsket i filler.

Strekkbenk

torturmetoder strekkbenk

Strekkbenken var en rektangulær treramme med roterende hjul i hver ende. Offeret ble festet etter hender og føtter, og tauene ble gradvis strammet. Ben og armer ble ofte røsket helt av kroppen mens offeret ble strukket til døde.

Tungeriver

torturmetoder tungerive

Denne torturteknikken ble brukt for å kutte tungen ut av munnen på offeret. Verktøyet ble plassert i munnen med tungen mellom tangen. Deretter ble skruen strammet til tungen ble revet ut av munnen.

Blysprinkler

torturmetoder blysprinkler

Blysprinkleren ble brukt for å kaste smeltet bly, kokende olje eller vann, og til og med syre på offeret. Beholderen ble fylt med smeltet bly som ble sprutet på offeret å førte til stor lidelse.

Gi vennene dine et grøss, del dette på Facebook!

Kommentarer

kommentarer

Leo Lunde

Leo er personen bak Creepysaker.no, og har en lidenskap for det overnaturlige, paranormale, og sjokkerende. Hvis du kunne vært flue på veggen hos Leo ville du sett han grave gjennom obskure nettsider på jakt etter merkelige nyheter og historier. Han har også en interesse for det okkulte og identifiserer seg selv som en filosofisk satanist.

En kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format