11 tegn på at du dater en psykopat!


Kan den fantastiske personen eller din kjære faktisk være en psykopat? Sjansen for det er faktisk skremmende stor.

Det finnes nemlig rundt 100.000 mennesker i Norge som har psykopatiske trekk, og minst 10.000 som har fått bekreftet diagnosen!

Les historien om en av verdens mest kjente psykopater og seriemordere: Tidenes verste seriemordere: Ted Bundy

Selvfølgelig er ikke alle disse psykopatene farlige eller kriminelle, men de kan gjøre livet ditt utrolig vanskelig! Selvsagt kan de også være utrolig farlige.

Her er 11 tegn på at du dater en psykopat. Hvis din “bedre” halvdel oppfyller mange av disse kriteriene, bør du løpe din vei så fort du kan!

#1 Har et enormt ego

Diagnostisk og statistisk håndbok for psykiske lidelser bemerker at psykopater har et oppblåst ego med svært høy selvtillitt. De er narcissister, og føler alltid at de har rett. Dr. Seth Meyers som til daglig jobber som klinisk psykolog i Los Angeles sitt helsedepartement, bekrefter dette.

De har en tendens tril å klandre andre for sine egne feil.

#2 De lyver og er manipulerende

Psykopater bruker bedrag og manipulering for å nå sine mål. De lyver gjerne bare for å se om de faktisk kan lure deg, og de skyr ingen midler i sine løgner og manipulasjon, for å oppnå sine mål.

 

#3 Mangel på empati

 

En psykopat mangler evnen til å sette seg inn i andres følelser. De kan ikke forestille seg hvordan andre mennesker blir påvirket av deres handlinger og ord, og er ikke i stand til å føle empati for andre. Det gjør det enkelt å utføre grusomme handlinger for en psykopat, ettersom de ikke vil ha dårlig samvittighet for det de gjør, eller bry seg om konsekvensen for andre mennesker.

#4 Ingen anger eller skam

En psykopat lider av antisosial personlighetsforstyrrelse, som innebærer at de ikke føler anger, skyld, eller skam.

 

#5 De opptrer unaturlig rolig i en skummel eller farlig situasjon

En psykopat blir ikke stresset eller engstelig hvis de f.eks. kommer over en alvorlig bilulykke på veien. Mens normale mennesker får en fryktreaksjon i slike situasjoner, eller hvis de ser grusomme bilder, vil psykopaten ikke føle seg påvirket av dette.

#6 Uansvarlig oppførsel og ekstrem impulsivitet

Psykopater hopper fra mål til mål, og handler i øyeblikket fremfor å tenke på kommende konsekvenser. De kan være uansvarlige med deres forpliktelser overfor andre mennesker og i deres økonomi. De handler impulsivt.

#7 Få venner

Psykopater har gjerne få venner, og ingen “ekte” venner.

– De vil ikke ha venner med mindre de trenger dem for å oppnå noe, forteller psykoterapeut Ross Rosenberg, forfatteren av boka Human Magnet Syndrome.

#8 De er svært sjarmerende, men kun overfladisk

Psykopater er gjerne veldig karismatiske og vennlige – fordi de vet at det vil hjelpe dem til å utnytte andre mennesker.

– De er eksperter og har alltid en hemmelig agenda. Folk blir forbauset når de finner ut at en de har kjent lenge er psykopat, fordi de er mestere i forkledning. Deres viktigeste verktøy for å kunne utnytte mennesker er å unngå å bli oppdaget. Da blir de veldig dyktige til å skape en ytre personlighet, sier Rosenberg.

#9 De lever etter gledesprinsippet

Hvis det føles bra og de er i stand til å unngå konsekvenser for seg selv, vil de gjøre det. Psykopater søke stimulering og spenning hele tiden, og det plager ikke psykopaten om det går ut over andre mennesker.

#10 Følger ikke samfunnsnormer

Psykopatene bryter gjerne regler og lover fordi de ikke tenker at disse reglene gjelder for dem.

#11 Intense øyne

Psykopater har ingen problemer med å opprettholde en intens og uavbrutt øyekontakt. En psykopat som går under navnet M.E skrev i Psychology Today:

Vår atferd vil ofte oppfattes som aggressiv eller forførende.

Tror du at noen du kjenner kanskje er psykopat?

 

 

 

 

 

Kommentarer

kommentarer

Leo Lunde

Leo er personen bak Creepysaker.no, og har en lidenskap for det overnaturlige, paranormale, og sjokkerende. Hvis du kunne vært flue på veggen hos Leo ville du sett han grave gjennom obskure nettsider på jakt etter merkelige nyheter og historier. Han har også en interesse for det okkulte og identifiserer seg selv som en filosofisk satanist.

0 kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi tror du vil like disse

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format